уторак, 7. мај 2019.

VAŽNO OBAVEŠTENJE

Do održavanja 19. Susreta enigmata Srbije u Vrnjačkoj Banji koristiću ovaj blog za sve bitne informacije, pošto je blog ESS uzurpirao Mile Janković na kome objavljuje informacije bez konsultacije sa mnom, kao i svoja lična saopštenja i mišljenja, čime izaziva pometnju među članovima Predsedništva Enigmatskog saveza Srbije.

Pripreme oko organizacije SES sprovešću do kraja, a kolegama predlažem sazivanje vanredne Skupštine ESS u Vrnjačkoj Banji, na kojoj će se razmatrati optužbe usmerene protiv članova Predsedništva iz redova "Natoševića" od strane gospodina Jankovića.

Predsednik ESS
Željko Dimović

6 коментара:

Живадин ЈОВАНОВИЋ је рекао...

Миле, дошао је крај!
-Дошао је крај твојим лажима и манипулацијама;
-Доћи ће крај твом узурпирању блога ЕСС (ма колико био у праву- а ниси у праву), где ведриш и облачиш, где мимо било каквих одлука Председништва ЕСС качиш све и свашта. Где стављаш коментаре који теби годе, где скидаш коментаре који ти не пашу.
Мислио сам да ће бити све у најбољем реду, да ће се ситуација примирити, ма колико некоме нешто неправилно или правилно учињено. А учињено је много... И то највише твојом зазслугом, јер си ти био саветник на овом блогу нападаног Жељка Димовића. На свим састанцима си био најбучнији када се расправљало о искључењу ЕКК, Шарића и сл. Заједно сте (ти и Жељко) јели и пили, па сада питаш Жељка где су паре! Сети се када си у Ср. Митровици пијан извређао колегу Марјана Радаковића, разноразним псовкама.
Сигуран сам да ће Жељко приказати финансијски извештај на следећим сусретима енигмата Србије. Какав- такав. Не улазим у то...Свако ће имати прилику да га куди или хвали...
Миле не треба никога унапред осуђивати...
Миле, дошло је време да твојим колегама из Председништва ЕСС-а (Зоран Радисављевић, Мирослав Лазаревић, Љубиша Бановић, Станко Жугић, Воја Додевски и Сретен Перић- намерно сам вас двојицу изоставио!) а и другим члановима ЕСС-а, објасниш једну ствар:
Зашто си е-маил поштом од 25. априла у 9,55 ч. мени дао налог да пустим један коментар:
Објављујем нашу преписку у целости, ма колико и мени сметало.
Živadine, evo ove 4 strane iz Keopsa br. 3
list ću ti poslati u utorak 30. 04.
Hajde objavi ovaj komentar na sajtu Saveza na postu o Predsedništvu, hoću da zajebavam Tupadžiju, i potpiši se.
Ево коментара:
Slavko, šta si se ućutao, nemaš komentar na ovo što je Mile napisao.
Mile, piši slobodno o ovim honorarima i skupštinama, ima nas koje to interesuje.
Питање, зашто си овај али и друге коментаре са тог поста скинуо?
Миле, објасни члановима Председништва а и другим енигматама шта си тиме хтео. Највећи део колача. Држиш се оне народне "Завади па владај".
Надам се да нећеш обрисати овај коментар јер није анониман. Ако коментар избришеш, онда ћу сваком члану Председништва а и другим колегама заинтересованим за овај случај, послати
коментар и још по нешто...

Анониман је рекао...

Nadamo se da je svima jasno ko stoji iza svega!
Jovo

Анониман је рекао...

Da, sve je jasno, eno pise na blogu ESS.

Анониман је рекао...

Kako se smeje ovaj lopov.

Анониман је рекао...

Popuši lopovu!

Анониман је рекао...

Sve anonimne komentare pise Mile Jankovic.