субота, 26. август 2017.

MOJ OSVRT

Pobednici 17. Susreta enigmata Srbije u Subotici su svi učesnici.

Moram priznati da sam veoma zadovoljan postignutim i realizovanim. Naravno da je moglo i bolje, ali verujem da će ovi SES ostati upamćeni po lepim stvarima.
Kao predsednik ESS naravno da ste odgovorni za sve dobre, ali i loše strane medalje.
Atmosfera je bila na zadovoljavajućem nivou, takmičenja sprovedena bez turbulencija, druženje uz tamburaše i poseta vinariji "Zvonko Bogdan" za pamćenje. Sve pohvale, kritike i predlozi su uvek dobrodošli, kako bi naredna okupljanja bila još bolja.

Što se tiče nastupa "Natoševića" naravno da sam prezadovoljan. Pojedinačno prvo i drugo mesto, ekipno prvo i treće u takmičarskim disciplinama, prvo i dva treća mesta u revijalnim disciplinama, te proglašenje Zorana Radisavljevića za najuspešnijeg učesnika SES svakako zaslužuju respekt.
S obzirom da poslednjih par godina nismo ni imali ekipu ovaj uspeh nas vraća na "stare staze". Takođe se vidno osetio izostanak veoma dobrih takmičara u pojedinim kategorijama (Tolomanoski, Necin, Marković, Knežević, Dimović...).
Verujem da ćemo dogodine, ukoliko nastupimo u punom sastavu, pokazati još bolje rezultate, kao na nekim prethodnim susretima, kada su naše boje branili i dosta medalja donosili Bovan, Živanović i Tepšić.

2 коментара:

ENIGMOTEKA је рекао...

Zahvaljujem svima na pomoći oko organizacije 17. SES, a najviše naravno Milutinu i Mirku :-)

Nedjeljko Nedić је рекао...

Naravno da je moglo bolje, ali ovakva druženja pamte se cijeli život.Moje čestitke organizatorima i najboljima.