среда, 02. децембар 2009.

СТИГЛЕ ПРВЕ ОЦЕНЕ

Нећу још неко време испунити жељу Николи објављивањем фотке са Милутином. Пошто је епизода о Ериној спектакуларној ноћи у том Сомбору прошла, ускоро очекујте да обелоданим нове провокативне ситуације појединаца. У међувремену једна лепа фотографија наших чланица Анице Милошев и Мире Ранчић, где можете видети како влада хармонија у нашем Друштву. Бранко Миловановић је први одабрао десет најбољих анаграма из конкуренције "топ 30". Ових дана очекујемо оцене и осталих чланова жирија. Што се тиче анаграма број 25 где мањка једно слово "А", што је приметио Никола Живановић, ја га не бих сада брисао са листе, пошто би он вероватно добио поене и са додавањем тог слова, као што је то Славко навео. Вероватно ће он због тога бити слабије оцењен. Пошто смо већ послали анаграме на оцењивање жирију, убацивање 31. анаграма са листе не би нешто значајније пореметило у самом редоследу најбољих, пошто је тај рад добио свега 3 гласа у првом одабиру. Грешка је моја и Славкова што смо веровали ауторима и нисмо контролисали анаграме. Свих 800 нисмо могли, али смо требали бар ових 30. Али само да знате колико ми имамо обавеза разумели би нас. Наравно не правдам се, али да знате да нисмо имали лоше намере. За друго коло сортирање анаграма преузима Никола Живановић, који ће као што је најавио имати веооома строге критеријуме.
Слажем се са Борисом да у првих 30 нису ушли неки анаграми, а "требали" су. Али исто тако знам да нико није никога фаворизовао, можда су једино појединци гласали за неке своје анаграме, који објективно не заслужују да буду у ужем избору. Верујем да најмање 25 анаграма од ових 30 апсолутно заслужује да уђе у конкуренцију за поене.
Поздрављам његово мишљење, али такође му апелујем да не очајава и да се припрема за друго коло.

127 коментара:

Жеца је рекао...

Моји фаворити су анаграми под бројевима 19, 23 и 28.

Branko Milovanović је рекао...

Hvala na ukazanom povjerenju, ali stavio si me na muke, kako god da se odlučim, čini mi se, da su neki dobri anagrami još uvjek ostali bez plasmana.
Inače sve pohvale za takmičenje, autori su pokazali svu inovativnost, što dokazuje koliko je ovakvo takmičenje nedostajalo.
Želim ti da i u budućim akcijama budeš ovako uspješan.

Srdačan pozdrav!

Жеца је рекао...

НЕКИ КИЋЕН ВОЖД (Динко Кнежевић) - Динко

Анониман је рекао...

AS, IZROD (Zoradis)

petkovskinikola је рекао...

I? Tu se stalo! Kamo novih komentara?
N. Petkovski

Анониман је рекао...

Nema komentara. Mora da svi obavljaju bracne obaveze!!!

Анониман је рекао...

Nema komentara. Mora da svi obavljaju bracne obaveze!!!

Анониман је рекао...

Samo da sa sebe otklonim sumnju :)
acibuLJ

Анониман је рекао...

Фино су испале Мира и Аница, стварно поправљају коефицијент лепоте Друштва!

Ја лежем рано, пре спавања морам да апсолвирам "Пинокија" од корице до корице, па увече не стижем до коментара. Општи утисак ми је да је такмичење супер, уз сићане пропусте које и не вреди разматрати... Штета што, како год окренеш, неки одлични анаграми остају без пласмана.

Једва чекам следеће коло!

Воли вас Софи

Nikola је рекао...

Posto se svi slazemo da je pored trazenih 30 anagrama bilo "podosta" drughih kvalietnih anagrama koji nazalost nisu mogli da udju u "Top 30", predlazem da za drugo kolo odaberemo 50 anagrama, pa ce tako svaki "sudija" prosiriti svoju listu sa jos po 20 dobrih anagrama, pa i oni ce ipak uci u uzu konkurenciju. Ovo govorim iz vlastitog iskustva, jer kad sam ja birao trazenih 30, najpre sam odabrao oko 200 najkvalitetnijih, (po mom ukusu i kriterijumu), pa onda taj broj prepolovio na 100, pa na 50 i onda je nastla prava muka - koji od odlicnih je manje odlican i mora da ispadne, da bi ostalo samo 30. Osim toga mislim da bi bilo dobro i da rok za slanje odluke svakog pojedinacnog "sudije" bude nesto duzi kako bi on sam mogao biti objektivniji. Nadam, se da je predlog dobar i prihvatljiv, ako nista drugo bar ce vise od 30 anagrama konkurisati za izbor najboljih, a smanjice se mogucnost prigovaranja i nezadovoljstva pojedinaca, sto bi trebalo da znaci i vecu objektivnost u takmicenju. Sta mislite drugovi o ovome?
N. Petkovski

Анониман је рекао...

Dimoviću pogledaj što te hvali tvoj veliki prijatelj na svom spletkaroškom forumu. Taj mora pod hitno na posmatranje.
Poruka Zoradisu da Žeca nije autor odličnog anagrama o njemu, već ja anonimni krotilac takvih budala.
Videćemo se u Kragujevcu barabo. Čik dođi ako smeš.
Usput čestitam ti učlanjenje u novi klub. Baš su ti se obradovali. Zvezda prelaznog roka. Ha,ha

Анониман је рекао...

Pozdravljam prijedlog duga Nikole :), jer sam se i sama pekla na istoj vatri.
Drugarica Ljubica

Slavko је рекао...

Do sada stigle odluke trojice sudije. Najviše bodova dobila tri različita nagrama, drugoplasirana opet tri različita nagrama...Trenujtno vodeći anagram ima 22 boda, drugi 20, treći 17...

Nikola је рекао...

Hej, nemojmo ideologizirati pojmove "drug, dragarica, drugovi". Moja upotreba poima "drugovi" znaci iskljucivo ono sto ta rec upravo znaci: drugovanje u jednoj svetoj i plemenitoj umstvenoj vestini - enigmatici. Zbog toga se i organizacija Natosevicaca zove Drustvo.

Анониман је рекао...

Ma Nikola, ne ideologiziram nego se samo salim. Potpuno je jasno u kom kontekstu si spomenuo "drugove". Jedina zamjerka je sto nisi spomenuo i dugarice :)
acibuLJ

Nikola је рекао...

E, Ljubice, ova ti je na mestu. "Zaboravio" sam na drugarice posebno, ali u ono "drugovi" smo svi, bez obzira na pol. Ali kako bi izgledalo kad bih rekao: "drugarice i drugovi", uh zvucalo bi kao u neka prosla vremena, u vremenu drugih drustvenih odnosa, koja se ne ticu nas enigmate, jer enigmatika je za mene kosmopolitska stvar koja ne priznaje granice (niti geografske niti jezicne) niti ikakve barijere medju ljudima, naprotiv ona ih zblizava i zdruzuje. Sahisti imaju latinsku izreku "Gens una sumus" (jedan smo rod). Pa tako i mi.
N. Petkovski

Жељко Димовић је рекао...

Хвала анонимном на обавештењу. Видео сам на поменутом форуму оптужбе упућене мени, мада то није први пут. Ја сам обећао свима да више нећу наседати на провокације дотичног. Ево зашто ми стално инсистирамо на потписивању. Он за све лоше што је упућено њему приписује да потиче од мене. Као прво ја да сам саставио овај анаграм потписао би га са задовољством, јер је одличан. И нема разлога да се љути за анаграм који га у две речи описује у потпуности. Као друго немам коментар на оптужбе и лажи које је изнео дотични по ко зна који пут. Не могу да схватим да не види да више није занимљив људима својим понављањем. Мислим да је највећи разлог овог његовог напад на мене чињеница да он није био у Сомбору на последња четири дружења, а знам сигурно да је из свег срца желео.

ero је рекао...

Sad ću se potruditi da komentarišem ukratko (mada sumnjam da ću uspjeti).
Od samog početka INSISTIRAM da se poruke potpisuju, kao prvo da bi se znalo ko je autor, a kao drugo da se izbjegnu bilo kakvi nesporazumi. Dakle, anonimni MOLIM te da se potpisuješ jer vidiš kakve komplikacije možeš izazvati. Zoran uvijek brzobleto i ishitreno izvlači zaključke, i ja sam sasvim siguran da je on uvjeren 102% da je Željko autor anagrama, a da sam ja u najmanju ruku podstrekač. Džaba ćemo se bi batrgati da dokažemo da to nije istina. Evo ja ponavljam da JA sa dotičnom ujdurmom nemam nikakve veze, a uvjeren sam, ni Željko. To što je Zoran izvukao zaključak iz vremena stavljanja anagrama, podsjeti me da je on isto tako mene optužio za "veoma ozbiljan ispad" (za koji sam kasnije "amnestiran") samo zato što se potrefio moj komentar na jednom forumu u nezgodno vrijeme. A šta bi bilo da ja izvučem zaključak:
Ovo Zoran sam sastavlja i onda sam sebe napada, pa pravi pometnu na ovom blogu!
Mogao bih tako da tvrdim, ali neću. Zato, anonimni nemoj više ovako nešto raditi, k'o Boga te molim.
Zorana još jednom molim (znam da ovo čita) da se pridržava onoga šta je obećao (Da okreće drugi list) i da malo spusti loptu. Ja sam se ponadao da će tako i biti, i da će se strasti smiriti, a onda da će on doći na neko druženje i da će sve biti normalno. Ali njegov ton u tekstu na njegovom forumu (mogao big da kažem FOLUMU, u njegovom stilu, ali neću jer je taj forum u jednom periodu bio moj omiljeni forum) ne miriše na dobro. Ako prijeti da će nas sve pobjediti, to je u redu, ali u potekstu se vidi da hoće i da igra super kvizovku ali SUDIJA MORA BITI VEOMA HRABAR DA PRESUDI PROTIV NJEGA, ili još gore, NE DO BOG DA NJEGOV AMNAGRAM SVE SUDIJE NE VREDNUJU KAO NAJBOLJI. Taj pristup nije dobar!! Ja sam, slučajno ili ne, pobijedio na posljednja dva turnira, ali svjestan sam da su odlučivale NIJANSE. Ima dosta dobrih igrača i ja sam imao samo malo više sreće u ovim partijama. Stoga mi ne pada na pamet da tvrdim da ću "razbiti skakoga ko mi stane s druge strane ploče". Sve je ovo samo igra zar ne. I JOŠ JEDNA VAŽNA STVAR (PISANA VELIKIM SLOVIMA) ZORAN TVRDI DA MOŽE DA OTKRIJE KO STAVLJA PORUKE NA NJEGOV FORUM POD RAZNIM PSEUDONIMIMA (NPR. MARE) KOJE POSLIJE IZVJESNOG VREMENA NESTAJU. AKO JE TAKO, I JA BIH VOLIO DA SAZNAM KO JE TO. NEKA SE KAŽE IMENOM I PREZIMENOM. Ja nisam, niti mislim ikada tako da djelujem na forumima. Ili se potpusujem imenom i prezimenom ili svima dobro poznatim pseudonimom (što i opstalima preporučujem)

ero је рекао...

Izvinjavam se na slovnim greškama u gornjem komentaru. Suštinu ste shvatili.

ero је рекао...

Ali da se mi vratimo onome šta vaš najviše zanima.
Stigli bodovi i od četvrtog sudije. Nastvlja se tendencija - Četvrti anagram dobio najviše bodova. Što se tiče anagrama za deset bodova, desteka se ponovila.
Sada je stanje na tabeli: prvi 28 bodova (ali ne onaj koji je imao 22), drugi 27 bodova (imao 17), a treći 22 (to je onaj koji je bio prvi).
Samo 2 anagrama dobila glasove od sve četvorice sudija, a tri anagrama dobila bodove od trojice sudija. Osam anagrama nema ni bod.

ero је рекао...

Evo i petog sudije.
Trenutni poredak:
prvi 36, drugi 34 a treći i četvrti po 22.
Dva anagrama (trenutno prvi i treći-četvrti) dobili bodove od petorice sudija a jedan anagram dobio bodove od četvorice. Osam anagrama bez boda

Slavko је рекао...

Žiriranje šestog i sedmog sudije.
Prvi anagram ima 51, drugi 45, a treći 38 bodova.
Dva anagrama su nagrađeni bodovima šestorice sudija, a 4 anagrama su bez bodova.
Sada je prvi anagram onaj koji je u ranijem izvještaju bio drugi, a na drugo mjesto izbio je anagram koji je bio šesti.

Nikola је рекао...

A koliko je sudija?

Slavko је рекао...

Trenutno prvoplasirani anagram je dobio: 12 + 0 + 10 + 0 + 12 + 7 + 10

ero је рекао...

Jedan anagram, jednog uvaženog kolege, za koji sam mislio da će biti u samom vrhu ima do sada svega 2 poena.

Nikola је рекао...

Ponovo pitam, koliko je sudija?

ero је рекао...

Za sada 7 :)

Жеца је рекао...

Ко открије тренутни поредак анаграма има пиво у "Старом храсту". Ал` одмах!!

ero је рекао...

Trenutno 9 anagrama dobilo više od 20 bodova.

Nikola је рекао...

Trenutno tri anagrama dele prvo mesto. A???

ero је рекао...

Ne!

Nikola је рекао...

Znam da je trenutno sedam sudija, ali koliko ih je ukupno, odnosno jos koliko treba da glasaju?

ero је рекао...

Ako nekoga interesuje kako trenutno "stoji" neki konkretni anagram neka pita!

Nikola је рекао...

E pa ovako: jedan od 30 je prvi, jedan od 30 je drugi itd ....... jedan od 30 je 30-ti. Eto ti tacan odgovor. I sad odmah ovamo pivo!!!

ero је рекао...

Što se tiče sudija očekujemo što više odgovora na našu molbu koju smo poslali na 15-ak adresa. Očekujemo odgovore još koji sat! I dosadašnje žiriranje bi bilo dovoljno, ali čekamo još malo

Nikola је рекао...

He-he Ero nisi obazriv. Sta ako te pitam kako stoje shih 30 anagrama?

Nikola је рекао...

...svih 30

ero је рекао...

Očekujem da pitaš za svoj, a ja ne znam koji je u konkurenciji!

Nikola је рекао...

Zeco nemoj da mi vrdas. Pivo ovamo!!!!!

ero је рекао...

Možeš da pitaš i za svih 30, ali pojedinačno (ovdje je sve otvoreno!)

Nikola је рекао...

Nije mi interesantno (iako sam znatizeljan) sve do kraja odluke. Sta ako je slabo plasiran, pa se razocaram, ili je dobro plasiran pa se uobrazim (ha-ha-ha)

ero је рекао...

Sudije do sada: Branko Milovanović, Dejan Glišić, Miroslav Živković, Krsta Ivanov, Milorad Živanić, Ranko Skopal i Boris Nazansky

ero је рекао...

Nikola, stvarno ne znam koji je broj tvoj anagram (ne znam ni za neke svoje)

Nikola је рекао...

Pa, cuj. U konkurenciji je samo jedan moj, ali mislim da su nekoliko drugih mojih bili bolji od njega, pa mu ne prognoziram visok plasman. Daj boze da se varam, ali tako je. Bar mislim da sam objektivan prema samom sebi.

Nikola је рекао...

Pa dobro, ajde. Anagram je broj 5
(Jelena na mastersu - MAESTRALNA U JESEN)

ero је рекао...

Ne stoji dobro! Ne vole ga sudije. Ali nemoj se razočarati, jedan bod ti je zagarantovan!

ero је рекао...

Jedan bod (kao i svima nama ostalima)

Nikola је рекао...

O, zar imam jedan bod? I nisam polsednji?

ero је рекао...

Po poravilima, na kraju kada se saberu svi bodovi prvi će dobiti 12, drugoi 10, onda 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2 a 1 bod svi koji su poslali ispravan anagram.

ero је рекао...

Po pravilima*...

Nikola је рекао...

Ej pa i to je uspeh - biti 30-ti od 800!!!

Nikola је рекао...

Jos i ako ne budem samo ja s jednim bodom, onda delim neko vise mesto sa jos nekim!!

ero је рекао...

U prvom kolu jedan bod je osvojilo 35-oro učesnika. Sada je borba za plasman koji donosi više od jedan bod.

Nikola је рекао...

A gde je Zeca, obeco pivo, pa se izgubio

ero је рекао...

Otišao da ga turi... u frižider

Nikola је рекао...

Turio Radisa pivo da se ladi, pa zaboravio flasu da izvadi - secas se te pesme od Rokera s Moravu?

ero је рекао...

U prvom komentaru Željko istakao tri favorita i promašio samo kod jednoga!

Жеца је рекао...

Ja скокнуо до "Далматинског подрума" на пиво, а сад чекам најбољег прогнозера да одемо до "Ресторанчића".

Жеца је рекао...

Па зна Жеца ко побеђује.

Nikola је рекао...

Pa jesam li ja pogodio! Sta ima da cekas, salji pivo odmah prvim satelitom za Skopje!!!

ero је рекао...

Kako se stvari razvijaju častiće resto Rančić.

Nikola је рекао...

Ej i ja spadam u taj "resto"

ero је рекао...

Ne. Nikola je u Željkovoj nadležnosti. Mi smo resto.

ero је рекао...
Аутор је уклонио коментар.
ero је рекао...
Аутор је уклонио коментар.
ero је рекао...

hm

ero је рекао...

Vrati mi moje krpice
Moje krpice od čistoga sna
Od svilenog osmeha od prugaste slutnje
Od moga čipkastoga tkiva
Moje krpice od tačkaste nade
Od žežene želje od sarenih pogleda
Od kože s moga lica
Vrati mi moje krpice
Vrati kad ti lepo kažem

ero је рекао...

Što bi sada dobro bilo da dođu glasovi od nekog od sudija.

ero је рекао...

Ovo odavno nisam vidio na ovom blogu. Sedam online, a samo ja pišem (k'o blesav)

Анониман је рекао...

A kako je prosla najmladja ucesnica Dijana ? 67 ?
acibuLJ

ero је рекао...

Šta bijaše 67?

ero је рекао...

Odnosno koji je to anagram? Nemam ovdje po brojevima.

Анониман је рекао...

redni broj anagrama
acibuLJ

Анониман је рекао...

e, varate na postotku !
acibuLJ

ero је рекао...

Ne mogu da nadjem spisak od 800 anagraam. Kako glasi anagram?

ero је рекао...

Našao sam.
To je broj 7. E, VARAMO NA POSTOTKU.
Stoji vrlo dobro (u ovom momentu)

Анониман је рекао...

eto ga iznad
acibuLJ

ero је рекао...

Trenutno ima 26 bodova i glasove od 6 sudija.

Анониман је рекао...

vrlo dobro ??!!!
e hvala visoko, sad mi je mnogo jasnije :))
Ljudi sta god vas interesuje, samo Eru pitajte!!!
acibuLJ

Анониман је рекао...

Super!!!!
eE sad je puno jasnije !!!
Ma to je majkina kcerka!!!
Ne moze iver daleko od panja :)
acibuLJ

ero је рекао...

Da odgovorim Ljubici.
26 bodova je trenutno peto mjesto.

ero је рекао...
Аутор је уклонио коментар.
ero је рекао...

A koji je tvoj anagram?

ero је рекао...

Nikola Petkovski se izgleda razočarao plasmanom svog anagrama pa se već dugo ne javlja!!!

Анониман је рекао...

Moj anagram je br 10.
Unaprijed zahvalna :-))
acibuLJ

ero је рекао...

Za nijansu slabije od kćerke!

ero је рекао...

21

ero је рекао...

Nastavljamo sa direktnim prenosom žiriranja. Ma ljudddddiiiiii je li to mogućeeeeee. Rančićććććć, Rančiććććć

Анониман је рекао...

Cudo su ti danasnja djeca :)
acibuLJ

Nikola је рекао...

Ero, nisam se razocarao, nego sam bio odsutan, gledao sam TV - Survor
(kad je izbacen Pece)i sad se vracam i smejem se mami Ljubici.

ero је рекао...

Sad si me razočarao i kao čovjek i kao enigmata. Tebi je važniji nekakav Pece od ecibuLj

Nikola је рекао...

Jesam li osvojio jos koji bod?

ero је рекао...

Sudije spavaju!

Nikola је рекао...

Au, nisam znao da sam toliko popularan tamo kod vas. Evo obecavam da sutra necu da gledam Survivor (pa i da hocu, sutra nema)

ero је рекао...

Popustio si značajna dešavanja na ovom blogu.

ero је рекао...

Pardon, srećom si propustio...

Nikola је рекао...

Nisam propustio nista, citam sve pre no sto nesto napisem

Nikola је рекао...

U toku sam svih zbivanja, samo sto o nekima procitam malo kasnije

ero је рекао...

U tome i jeste štos. Bilo...pa ga sad više nema!

ero је рекао...

Kad je direktan prenos žiriranja ne smiješ ni da trepneš

Nikola је рекао...

Varas se, ako mislis na onaj kilometarski zapis Zoranov i odgovore, sve sam procitao, kasno je izbrisan. Sve znam. (Da ti bude jasno ja sam radio kao inspektor u SUP-u i ne moze mi nista promaknuti!!!!!)

ero је рекао...

Ovo je novo saznanje za mene.

Nikola је рекао...

Puno toga neznas prijatelju, ali strpljenja, sve ce se saznati, pa videcemo se opet na iducoj Koloniji. Bice vremena za duuuuuuuge price

ero је рекао...

Evo opet 7 online. Sigurno se čude šta se ova dvojica dopisuju. Ili i oni čekaju nove rezultate?

ero је рекао...

Ma šta sedam, osam, večeras gužva.

Анониман је рекао...

Jest 8 ali jedan iz Makedonije, jedan iz Srbije i jedna iz BIH :), ostali su preko bare, naspavani! Ja sad idem da se pridruzim usnulom ziriju :)
laku noc
acibuLJ

ero је рекао...

Sad ću i ja, ali mi prvo odgovori kako si utvrdila odakle su posjetioci

ero је рекао...

Ako misliš da je pouzdan onak pokayivač lokacije, ne bih se kladio!

Nikola је рекао...

Bre Ero, pa vidis da smo samo nas troje na postu i zna se odakle sam ja, odakle je Ljubica, odakle si ti

Nikola је рекао...

Cudno, danas niko ne pominje bracne duznosti!!!!!!!

Анониман је рекао...

Ma Nikola, pusti Eru, zavadio bi dva oka u glavi (nadam se da niko ovo nece shvatiti ozbiljno), nisi ti mene razocarao.
A anagram je odlican samo ima malu manu, ne mozem da ljubim i u postavci i u rjesenju, malo je previse za moje godinje :)
acibuLJ

ero је рекао...

Odoh i ja. Od jutros sam na nogama. Uspio sam da odem do Beograda i da se vratim, uradim dvije ukštenice i napišem jedan tekst, a usput sam i pratio žiriranje. Postavili smo novi rekord u broju komentara. Valjda će sutra biti proglašeni slavodobitnici za prvo kolo.

ero је рекао...

Al LjUBICA može da BULJI

Nikola је рекао...

Mozes, mozes, ne izvlaci se. A to sto se "ljubi" i u postavci i u resenju je samo dokaz da sam u pravu. Jel' ?

Nikola је рекао...

Ovo je bilo namenjeno Ljubic. Ero se ubacio izmedju nas.

Жеца је рекао...

Ево стигао и ја из РестоРанчића. Ишао да обрадујем Мирка и на пиво наравно.

Nikola је рекао...

Kasno stize Janko na Kosovo, svi polegli i otisli na spavanje, a ja zatvaram radnju.

Nikola је рекао...

E pa ako nema vise nikog, onda da i ja odem. Zeco, ako ovo citas, ajde menjaj sliku na postu i daj nesto iz "paparacovskog" arsenala!

Nikola је рекао...

Dugujem jedno izvinjenje Ljubici. Nisam dobro procitao. Ono "sad si me razocarao kao covjek i kao enigmata" nije napisala Ljubica nego Ero, pa svi komentari povodom toga idu Eri na vrat.

Quizmaster је рекао...
Аутор је уклонио коментар.
Slavko је рекао...

U podne ističe rok za žiriranje. Tada "zatvaramo" prvi krug, i počinjemo drugi (prvo pripremama, a onda startujemo 19.12.)

Nikola је рекао...

Zdravo Ero
preduhitrio si me. Ja sinoc zatvorio post i mislio jutros da ga otvorim. al' si bio brzi. Dakle gotovo je. E pa cestitam najuspesnijima (iako ne znam ko su, jer sigurno nisam ja). Druzicemo se i dalje, drugim kolom.

Slavko је рекао...

Svi se nadamo da će danas biti poznati rezultati!!

Nikola је рекао...

Mrtva tisina, niko ni da zucne, svi se pritajili - zatisje pred buru!

Nikola је рекао...

Moje sedmo culo mi upravo kaze da Zeljko sprema zapanjujuce iznenadjenje, koje ce nas "oboriti" s nogu. Ajde Zeco spremno te cekamo!!!

Nikola је рекао...

Nista od mog sedmog cula. Mislio sam da cu isprovocirati Zeljka da sto pre napise novi post (i novu fotku), ali sam se prevario. Svi su se ucutali, Boga ti, ni list na drvetu ne mrda. Mora da sledi strasan buuuuuuuuuuummmmmmmmmm.

Nikola је рекао...

Aaaaaaaa, ovo je vec zavera! Ceo dan nista? Ovo me podseca na izbore, kad se nakon glasanja prebrojavaju glasovi, pa se dugo cuti i kad se konacno objave, onda svi kazu da su falsifikovani !!!!!!!!!!!