четвртак, 1. октобар 2015.

PRAVDA JE SPORA, ALI DOSTIŽNA

ESS je ponovo uspostavio saradnju sa dnevnim listom "Alo" na opšte zadovoljstvo svih njegovih članova.
Upustvo za saradnju sa "Alo" (dnevna skandinavka) možete pogledati OVDE.
Upustvo za saradnju sa "Alo razbibriga" biće objavljeno za par dana.

16 коментара:

Анониман је рекао...

Već su se rasplakali kod Ere na blogu, kao dobijali su 1.200 dinara za veliku skandinavku, pa što to nisu ranije rekli, sada mogu da napišu da su dobijali i 5.000 - 6.000 dinara.

Анониман је рекао...

Ko drugome jamu kopa sam u nju pada!!!
Uvek bilo...

Анониман је рекао...

Ova dva komentara nisu ni bezobrazna ni sramotna, niti predstavljaju krivično delo, pa je nejasno zašto se autor nije smeo potpisati, nego se krije kao p...a pod košulju.

J.J.

Анониман је рекао...

To je uvek zanimljivo kad se oni koji su nešto krali žale da su pokradeni.

Анониман је рекао...

A zar ovo sad nije krađa? Ima li veće krađe od te da nekoga ko zarađuje hleb na jednom mestu, izbaciš i usadiš sebe, pa tako onaj ostaje bez hleba, a ti preko hleba dobiješ i pogaču, pa ćeš sutra tražiti i tortu. Kad neko radi na nekom mestu, ostavi ga, radi ti na svom mestu, ne otimaj mu hleb. Da li je taj uzeo tvoje? Nije! Pa nemoj ni ti. Ali gramzivo dupe dva k...a ište, pa i to će mu biti malo, videćeš.

J.J.

Анониман је рекао...

Kad nekog mrzis i zelis mu zlo, nekoc se govorilo: "da komsiji crkne koza". Sad ovim postupkom se ide jos dalje: "da crkne komsija, pa da mu uzmem kozu". Eto dokle smo dogurali.

Jovo

Анониман је рекао...

Sastavio sam dvije ukrštenice za novi ALO. U jednoj će biti slika i tematski pojam Milorad Živanić, a u drugoj Slavko Bovan. U obadvije su bjeline, jedna je 6x6, druga 7x6. U obadvije je tematski opis: "istaknuti srpski enigmata". Da li se mogu ponadati da ćete ih objaviti? Sastavio sam i jednu sa tematskim pojmom i slikom Mileta Jankovića, sa bjelinom 6x6 i opisom: "istaknuti srpski stvaralac kompjuterske enigmatike". Za ovu vjerujem da će glatko ići.

N.N.

Анониман је рекао...

Torta ce biti uskoro.

Анониман је рекао...

Rekao sam ja: "Ali gramzivo dupe dva k...a ište, pa i to će mu biti malo". Dakle i tri k...a ište. Lakomo dupe bez dna!

J.J.

Анониман је рекао...

Lazice, popij brzo lekić... Ako ni to ne pomaže, ohladi glavu u Kalimanki.

Анониман је рекао...

Ko je Lazica?

Анониман је рекао...

Pa zar je ovaj J.J. izašao iz Ludare?

Анониман је рекао...

Mile uzeo sebi tezgu...zato se i borio za Alo.
Radi isto sto i Zivanic a pljuvao je po njemu.
E enigmate al ste naivni bre!!
psiholog

Анониман је рекао...

Zar je Colakovic clan ESS???

Анониман је рекао...

Taj J.J. je doktor primarijus u Ludari, a ti sto pitas si pacijent u sobi 102, pa sacekaj malo J.J. je danas dezurni pa ce uskoro doci da ti ubrizga injekciju da ne dobijes napade ludila i da mirno spavas.

Анониман је рекао...

Moracu ovde da komentarisem jer je Mile Jankovic obrisao moj komentar na njegovom blogu ispod ukrstenice od 02 oktobra.

"Prpa, bato, prpa, panika! Kad ti se ne svidja komentar i susta istina ti ga obrises jer nemas casti da podneses kritiku i istinu. Kad je neko krao pare - sutnuli ste ga. Bravo! Sad ti krades tudje tezge i hleb - dvaput bravo!!!. Ima li vece rugobe i hohstaplera od tebe!!!!! Ukrao si urednistvo i saradnju u "ALO" i hop odmah tvoja ukstenica. Bravo! Imas svoj hleb, a krades tudji. Dakle malo ti hleba, sad hoces i pogacu. Kako te nije sramota. I tebe i onih dupelizaca pored tebe. Obicna si smrdljiva bubasvaba koju treba zgaziti, zgnjeciti. Pokazao si da vise nema nikakve ljudskosti u tebi, jer ti mozak vise nije ljudski, nego elektronski i ne rukovodi se savescu i humanoscu, nego hladnom i halapljivom teznjom za goli profit. Gospodine osvedoceni elektronski enigmatu, vreme je da ugasis lampicu u taj tvoj elektronski mozak i da ostavis istinske zive ljudske enigmate da rade. Onolika telesina i glavurda ali prazne, bez imalo humanosti, bez imalo savesti, bez imalo casti, nego samo pohlepa za zaradom. Radis potpuno isto kao i tvoj predhodnik, cak stavise duplo pokvarenije od njega, ali tvoje se postuje jer si vodja jedne bande pune mrznje prema nekome koga ne podnosite, pa hajde da ga unistimo i da mu otmemo hleb. Dao bog da ti taj hleb sto si ga ukrao stane u grlo i udavi te."

Jovan Jovanovic (nisam Zmaj, nego samo Jovo) iz Beograda, sa Karaburme, na glavnoj ulici u zgradi na trecem spratu