субота, 3. октобар 2015.

ALO RAZBIBRIGA

Upustvo za saradnju sa "Alo razbibriga" pogledajte OVDE.

8 коментара:

Анониман је рекао...

Znači Mile je ostvario svoj cilj!!!

Анониман је рекао...

Kada je pre ovoga ALO uređivao Miša Živanić, Mile i njegovi pajtaši su Mišu i sve one koji su slali radove za ALO kvalifikovali kao lopove i kriminalce i bacali drvlje i kamenje po njih jer podržavaju Mišu. Sada kada je Mile Janković ukrao ALO za svoju trbušinu i objavljuje svoje i radove svojih istomišljenika, da vidimo da li će neko od njih imati muda da za Mileta i njegovu družinu upotrebi iste te kvalifikacije. E neće, jer sada oni ližu Miletovo dupe za saradnju. Onaj ranije je bio lopov, ovaj sada je lopurda sa tapijom. Da sam ja negde urednik i da mi neko ukrade tezgu i egzistenciju od nje (tojest da mi uzme hleb iz usta), ja bih ga nasred Bulevara Oslobođenja u Novom Sadu zgazio valjkom i triput bi prešao preko njega dok ne postane kao cigaret papir.

Ali šta očekujete od "čoveka" kome je lice đon, trbušina alava za pare, a glava prazna jer u njoj nema više ljudskog mozga nego kompjuter koji naravno nema dušu, nema savesti i "razmišlja" samo kako da napakosti nekome ko radi i zarađuje, jer samo on treba da bude eksponent u enigmatici. Srpska enigmatika je samo Mile Janković, a pored njega mogu da prosperišu samo njegovi pioni izdašni dupelisci. Ali, svaka mu (im) čast, to ne može svako, samo oni koji su u toj raboti sposobni za tako nešto. Mi ostali, možemo samo da zapušimo noseve da ne bi udisali i mirisali onaj njihov smrad.

Анониман је рекао...

Ovo je garant Lazica, ima od muke da ode u ludaru, gde mu je i mesto, a tamo će imati besplatni smeštaj i hranu, a bogami i odeću (ludačku košulju).

Анониман је рекао...

Njega jedino nema.kod tupadzije na slici..haha
On je garant

Анониман је рекао...

Komentatoru u 19,56: bas ti lepo stoji ludacka kosulja, ne moras se pretvarati da nisi ti Lazica, znamo te, jesi, ali govori ona druga licnost u tebi. Jedna je luda Lazica, a druga jos ludja - ti osobno. I mesto ti je tamo, u ludaru.

Komentatoru u 20,32: Imas pravo, kod tupadzije na sleci nema glavonje Mileta, garant. I koji je zakljucak?

Анониман је рекао...

Da li su ludačke košulje još uvek bele boje?

Анониман је рекао...

MM tvrdi na MJ nema ništa u životu sem enigmatike. Ni roda ni poroda. Pajtosi mu nisu preneli da čovek ima porodicu. I ženu i decu.
Ccc...

ENIGMOTEKA је рекао...

Anonimusi ne znam čemu skrivanje, koga ili čega se bojite pa nećete da se potpišete???