петак, 26. јул 2013.

MIROSLAV "KRALJ IZAZOVA"


Pobednik 10. kola "Izazova" odlukom blog-gazde je Miroslav Cvetković, po šesti put, čime je on postao i ukupni pobednik ove naše "rekreativne internet utakmice". Zahvaljujem se svim učesnicima koji su slali radove u proteklih deset kola. Ovo treba svakako shvatiti kao jedno lepo druženje i igranje, bez obzira da li sastavljalo "ručno" ili uz pomoć "mister računara". Sve pohvale još jednom MC koji je, najviše od svih,  količinom radova doprineo uspešnosti "Izazova". 
Njega kao najuspešnijeg u ovoj igrici ED "Natošević" nagrađuje jednom lepom knjigom.
Drugo mesto zauzeo je Jovan Nedić, a treće Sreten Perić.

6 коментара:

ENIGMOTEKA је рекао...

Komentari su poženjni.

ENIGMOTEKA је рекао...

Očekujem predloge za neku novu igricu!

Miroslav Cvetković је рекао...

Sa zadovoljstvom sam učestvovao u ovom kombinovanom takmičenju (ljudski mozak protiv elektronskog i oba pomenuta u zajedničkom poslu). Neki su to preozbiljno shvatili, neki nisu ni pokušali da se igraju, a neki posle jednog ili dva kola nisu hteli više da se s nama igraju, pa smo im vratili krpice. Neki su se naljutili, nekima se nisu svidele odluke žirija, neki su pristali da žirirraju pa su onda odustali... Dakle, vrlo zanimljivo takmičenje i sve što ga je pratilo. Potrošio sam dosta vremena iako sam poslednjih meseci imao mnoooogo obaveza, ali nije mi žao.
Čestitam svim učesnicima i zahvaljujem se na druženju.
Najveća čestitka Željku koji je sve ovo organizovao i trpeo nas DESET KOLA.
Hvala svima!

Бранислав Никић је рекао...

Čestitke Miroslavu koji je od samog početka bio favorit. Jedan od sledećih zadataka za sastavljanje mogao bi biti magični štit 6x8 sa zadatim pojmom, jer se relativno lako može sastaviti.

ENIGMOTEKA је рекао...

Možda malo prelako za enigmate?

Belirac је рекао...

O ovoj bi se temi moglo dosta raspravljati, ali kome se to radi u ove vrele dane. Ostavimo to za Vranje ili jesen.