уторак, 15. децембар 2009.

ДАНАС НАМ ЈЕ ДИВАН ДАН

...нашем Ниџи рођендан. Добар човек свуда пријатеља има, зато си ти омиљен лик међу њима! Мислим да погрешити нећу, ако кажем да ти желим срећу! Надам се да се мој земљак неће љутити што мало касним са честитком. Али за искрене поруке никад није касно. Видим ја да се ви и без мене лепо забављате. Снег је пао стазе завејао, а ја морам на доста страна. Ниџо ти си већ прокоментарисао моју "успаваност", али нема бриге за панику, жив сам и здрав, радим пуном паром и почињем с припремама за суботу.

Имамо три разлога за славље. Твој имендан, моја слава и оно што очекујемо с нестрпљењем, почиње 2. коло "насловњака". Зато вршите последње припреме, шиљите оловке и да у суботу рано ујутро кренемо са троструком прославом.
Мало пре сам стигао из набавке, нисам нашао "Скопско" али сам узео "Јеленка" и "Лава" и ево отварам одмах једно у твоје здравље. Живели!!!

17 коментара:

Slavko је рекао...

Dakle, počinje odbrojavanje...3, 2, 1, kreni!!

Nikola је рекао...

Ej, zemjak
da si mi ziv i zdrav, poruke i slike su ti "sve za pet". Izuzetno si me obradovao i pocastvovao za rodjendan, pa iz sveg srca ti hvala (na makedonskom: ti blagodaram od se' srce). Raduje me da si ziv i zdrav. Ono pivce na slici ti je "uh mmmmmm", a ja tebi uzvracam sa jednim dobrim komadom mesa (biraj: oces zeca, prase ili puricu) i oces "skopsko" ili "kratosiju"? Sve ima za tebe, a tek sto bi pozavideo Milutin Tepsic!!!! Hvala ti jos jednom na lepim recima i zeljama. Uz sve vas sam!

Жеца је рекао...

НЕКО ТИ СЛАВИ
НЕКА СИЛОВИТ
СВЕТЛИ ИКОНА
ТО СЕ НАВИКЛИ
ИСТЕКЛО ВИНА
НАВЕЛИКО СИТ
(Свети Никола)

Жеца је рекао...

КАСНИ КОКТЕЛ, ПИВО!!
ТЕ НАВИКЛИ СКОП(С)КО!!
СЛАВКО ЕТО ПИКНИК!

Alija Sirotanović је рекао...

Konačno je gotov i ovaj radni dan. Danas sam završio nešto ranije (22.30). Sinoć sam radio do 1.20, a onda sam bacio pogled na ovaj blog. I u kasnim noćnim satima ima posjetilaca. Lično sam se uvjerio.

Slavko је рекао...

Od sutra krećemo (zajednički) u marketinškopropagandnoreklamnu kampanju.
Obavještavajte sve zainteresovane da počinje drugo kolo, a one nezainteresovane zainteresujte. Ja čak malo i vježbao na onom naslovu o Berluskoniju sa razvijenom njokalicom. Vježba nije urodila plodom, jer bih se, inače, pohvalio anagramom.

Slavko је рекао...

Šta je sa našim Đukom? Je li se vratio iz Banjaluke? Gdje je izvještaj?

Nikola Živanović је рекао...

Slavko, zato se meni namestio anagram.

Imenjače, srećan rođendan!

Nikola је рекао...

Postovani prijatelji,
pre no sto odem na zasluzeni odmor, jer je danasnji dan zaista bio buran i pun lepih dogadjaja do daske, jos jednom svima zahvaljujem na cestitkama, pozdravima i lepim zeljama. Ispunili ste mi dan izuzetno prijatnim osecajima i emocijama. Hvala. Laku noc.
Nikola Petkovski

Анониман је рекао...

Срдачан поздрав нестрпљивом друштву уз велику захвалност на подршци коју сте ми пружали. Из Бања Луке сам се једва извукао због сњежне мећаве (сјетим се одмах Кочића)а мало је недостајало па да понесем и фењер са фестивала! Но ту је ново такмичење и наравно нова прилика за тај ласкави трофеј. Светог Николу славим па нећу имати времена за укључивање од самог почетка али већ од понедјељка биће жестоко.
М. Милићевић

Slavko је рекао...

Nek' si ti nama došao živ i zdrav!
...i spreman za anagramno nadmetanje, nadmudrivanje, natpetavanje i druge jezičke vratolomije.

Slavko u punom treningu је рекао...

Ovako bi trebalo slati anagrame za drugo kolo:
"Kira Najtli pozirala naga" -
I LAGANO PROANALIZIRAJ AKT
("Blic" 16.12. str.24)
Ovako, samo bi anagram trebalo da bude bolji!!

Slavko u punom treningu је рекао...

Npr ovako:
"Grant pijan kupovao slike"
JAKO "GRUNE" VISKI, PA PLATNO
("Blic" 16.12. str.24)

Slavko је рекао...

Pismo sa podsjećanjem da počinje DRUGO kolo poslao sam na više adresa. Niko se neće ljutiti na vas ako to pismo proslijedite dalje (svima koji su zainteresovani, a kako rekoh jednom prilikom, ONE KOJI SU NEZAINTERESOVANI ZAINTERESUJTE!)

Анониман је рекао...

Opet cestitka sa zakasnjenejem.
NIKOLA, SRETAN TI RODJENDAN, ZIV ZDRAV I VESEO BIO I DEBEO I UZBRDO BRZ!!!
acibuLJ

Slavko је рекао...

NIKOLA, SRETAN TI RODJENDAN, ZIV ZDRAV I VESEO BIO I DEBEO I UZBRDO BRZ!!!
acibuLJ
Pokušavam da otkrijem šta je rješenje gornjeg anagrama :)

Анониман је рекао...

Slavko, jos nisi rijesio anagram ? :)Cudi me :)
Nisam ni ja :)
acibuLJ