четвртак, 25. јул 2019.

IDEMO U VRNJAČKU BANJU (9)

Danas sam hotelu "Danica" u kojem ćemo biti smešteni tokom boravka u Vrnjačkoj Banji na 19. Susretima enigmata Srbije poslao rooming listu za 28 koleginica i kolega koji su do sada prijavili svoje učešće.

Mesta u hotelu još uvek ima, ali kao što je i najavljeno ostatak soba će od sutra biti pušten u prodaju. Ukoliko još neko želi da prijave svoje učešće neka to uradi na vreme.

Predsednik ESS
Željko Dimović

5 коментара:

Живадин ЈОВАНОВИЋ је рекао...

Јадно је то када енигмате да би видели шта има новога у ЕСС-у морају да отварају приватан Блог, уместо да све то прочитају на званичном Блогу ЕСС-а.
Али, шта да се ради када је Миле узурпирао блог, објављује само ствари које се њега тичу и "Пирамиде", као да остали клубови не постоје.
Миле, очекујем да до СЕС-а поднесеш оставку, као морални чин...
Боље је него да се тамо стидиш пред сваима када те искључе из чланства ЕСС...
А колико сам начуо, постоје индиције да ти следи искључење...

Анониман је рекао...

Живадин адвокат.

Живадин ЈОВАНОВИЋ је рекао...

Aninimni, nešto si nervozan kada tako brzo reaguješ.
Boli te istina? Prdnućeš ti uskoro u čabar, neće te biti u ESS-u...

Анониман је рекао...

Šta to radiš, Živadine sine! Seti se samo koliko si jeo i pio na moj račun! A kog sad braniš?

Живадин ЈОВАНОВИЋ је рекао...

Нисам хтео више да се јавим коментаром на писање овог анонимца, али због незамисливих БУДАЛАШТИНА, хеј БУДАЛАШТИНА једне умно поремећене особе-МОРАМ. Човече, као да ниси при чистој свести. Више бих волео да су те туцнуле ове летње врућине, јер су оне пролазне и постао би најесен опет нормална особа.
Овако мале су шансе да се излечиш...
Кога си ти бедо појио и хранио. Ту прилику ниси имао, јер сам увек био при новцима (зарађивао у Аустрији) а и сада сам са масном аустријском пензијом.
На свим скуповима енигмата плаћао сам ја многим пиће (између осталог и теби!), јело нисам. Рачунао сам, знајући да су вам плате некада биле мале а и сада пензије мале, а хонорари још мањи, да почастим људе. Да, да почастим људе. Нисам веровао да сам појио и некога горег од стоке... Кажу, стока пије колико јој треба а ти си био незајажљив...
Иди, човече, лечи се...Док није прекасно!