субота, 31. октобар 2015.

DRUŽENJE ENIGMATA NA SAJMU KNJIGA


У петак 30. октобра 2015. године, од 12.00 до 14.00 часова, на 60. Међународном сајму књига, на штанду издавачке куће АЛМА, традиционално се окупила група енигмата. Били су присутни: Ђорђе Оташевић, Александар Јанковић, Љубиша Бановић, Владимир Шарић, Ратко Стојковић, Крста Иванов, Марјан Радаковић, Мирослав Лазаревић, Зорица Јаковљевић, Миодраг Тошић, Јован Недић, Момир Вученовић, Радомир Мићуновић, Сретен Перић, Душко Лазић, Аница Милошев, Предраг Крстић, Петар Јововић, Милица Јововић, Милан Жарковачки, Милутин Тепшић и Миодраг Иванишевић, који је на штанд дошао касније. 
У току скупа, телефоном су се јавили Јован Вуковић, Славко Бован и Драган Матовић, и СМС порукама Љубислав Дракулић и Зоран Радисављевић. Дружење је прошло у пријатном разговору, на енигматске и друге теме. 

Владимир Шарић је присутнима поделио копије новинских написа о енигматским дешавањима. Домаћину Ђорђу Оташевићу, Александар Јанковић је уручио Захвалницу за сарадњу поводом 30 година ЕСС и за помоћ у реализацији 15. Сусрета енигмата Србије. Марјану Радаковићу је уручена Повеља ЕСС за енигматско издаваштво. Петру Јововићу, домаћину 9. Сусрета енигмата Србије 2009. године у Вршцу, уручена је Златна повеља за 50 година енигматског стваралаштва и Захвалница поводом 30 година Енигматског савеза Србије.
Aлександар Јанковић

Нема коментара: