недеља, 29. децембар 2013.

"Deep Purple za ljubitelje enigmatike"


Ljubitelji enigmatike već su navikli da Zoran Radisavljević priređuje sjajna takmičenja, uključujući tu i ono za sam doček Nove godine. Tradicija se nastavlja, a novogodišnji ZEZ 14 (Zoranove enigmatske zavrzlame 14) počeće 31. decembra u 23:00 i trajaće do 1. januara u 23:00. 

Najboljeg rešavača očekuje vrlo lepa nagrada: karta za koncert Deep Purple! Ovi velikani rok muzike gostuju u Beogradu 18. februara, tako da će pobednik takmičenja imati priliku da sa autorom takmičenja ide na koncert. Nagrada se ne može preneti na drugoga, ali postoji mogućnost zamene - da se dobitniku pošalje paket slatkih proizvoda, što je takođe primamljivo. 

Pored te glavne nagrade biće još nekih lepih nagrada, od kojih će jedna svakako biti za najuspešnijeg rešavača koji pošalje rešenja do 3 časa ujutro. Sistem takmičenja je takav da rešavači mogu u dva navrata da šalju svoje odgovore, a jedan takmičar moći će da osvoji maksimalno dve nagrade. Napominjemo da na turniru ima i negativnih poena, pa oni koji žele da se naspavaju nakon novogodišnjeg dočeka to će koštati izvestan broj poena - ne mnogo, ali ko zna, možda i to može da odluči pobednika! 

Linkovi za zadatke biće postavljeni na ovom blogu i na forumu "Enigma kafe". Dobro došli i ugodna vam zabava!

1 коментар:

Unknown је рекао...

Pošto ima dosta zadataka, odlučio sam da produžim malo trajanje takmičenja, tako da će se rešenja primati do 2. januara u 11:00.

Na razne mejlove sam poslao obaveštenje sa propozicijama, a one su napisane i na samom dokumentu sa zadacima. Ako i pored toga bude nekih nejasnoća, možete me pozvati na mobilni telefon ili napisati poruku na mejl.