субота, 2. новембар 2013.

SOMBORAC OSVOJIO SLAGALICU

Duško Sekulić iz Sombora osvojio je osamdeseti ciklus TV Slagalice na RTS-u. 


U popularnoj kviz seriji „TV Slagalica” na prvom programu RTS-a, somborac Duško Sekulić je pobedio u konkurenciji među četrdeset takmičara iz cele Srbije. 
Ukupno je učestvovao u 16 emisija, a u prvih sedam kvalifikacijskih osvojio je neverovatnih 1100 bodova, što je jedan od rekorda u bogatoj istoriji ovog kviza. 
U četiri finalna meča Duško je savladao protivnika ukupnim rezultatom 413:297, a kako sam kaže, najvažnija i najzanimljivija pobeda mu je bila u prvoj emisiji, u kojoj je deklasirao konkurenta sa 167 poena razlike. 
- Iskustva sa snimanja su fenomenalna. Svi u organizaciji i studiju na Košutnjaku su susretljivi i uvek spremni opustiti takmičare. 
Posebno bih istakao voditeljku Kristinu Radenković, inače bivšu glumicu somborskog pozorišta. 
Među takmičarima sam stekao par prijatelja s kojima sam i danas u kontaktu, te prepručujem svima učešće u ovom popularnom kvizu. 
Postoje neke ideje za održavanje Superfinala na koje ću se, sa zadovoljstvom odazvati, ali još ništa nije zvanično - rekao je Duško Sekulić. 
Kao pobednik 80. ciklusa somborski takmičar je osvojio vrednu novčanu nagradu, vaučer za kupovinu, sedmodnevno letovanje za dve osobe u Turskoj, Larousse enciklopediju i interaktivni rečnik engleskog jezika. 
Duško Sekulić je oženjen, otac dvoje dece, zaposlen u somborskoj Hitnoj pomoći.

4 коментара:

ENIGMOTEKA је рекао...

Posebno mi je drago da je konačno i jedan somborac osvojio ovaj kviz.
Naravno iznenadio se kada sam mu pre par dana pri susretu ispričao da je jedan somborac pre 19 godina učestvovao u kreiranju ovog kviza i da je ED "Natošević" uređivalo prva 2 ciklusa "Slagalice".

ENIGMOTEKA је рекао...

Ta prva dva ciklusa su, kako po kvalitetu radova, tako i po izvanrednim takmičarima, koji su kasnije postali odlični enigmatičari i kvizovkaši, bila među najboljima do sada.

Бојан је рекао...

Драгутим Ђорђевић, победник 77. циклуса је такође из Сомбора!

ENIGMOTEKA је рекао...

Ovo nisam znao.
Hvala na podatku.