четвртак, 29. август 2013.

Zoranove igrarije (4)


MALA NOSI "PEH"! 
Junakinja ovog anagrama (kojim najavljujemo takmičenje "Crven ban" u Somboru) je rumunska teniserka kojoj su prevelike grudi pravile problem u igri, pa ih je hirurškim putem smanjila. 
Izgleda da joj je ta odluka bila dobra za karijeru, pošto je počela da osvaja značajne turnire, ali su ljubitelji ženskog tenisa ostali uskraćeni za nesvakidašnji prizor.

6 коментара:

Синдикат Слога је рекао...

Rijeka, SOZAH, SES, Kolonija i kumov sin :)


izvor: "FENIKS" br. 486, 22.08.2013.
napisao: Pero Galogaža (gl. urednik)

Kolovoz je mjesec kada u Rijeci bude uglavnom dosadno. Za razliku od drugih gradova na Jadranu Rijeka poput Trsta u ovo vrijeme opusti. Riječani idu na ljetovanje prema jugu, kafići su prazni, svirke rijetke... Da nema Kastafskog kulturnog leta i sve slabijeg Ljeta na Gradini ne bi se događalo ništa. U obližnjoj Opatiji sve su jeftinija događanja i šteta onih prekrasnih pozornica. Hodočastimo pulsku Arenu (filmski festival, Cohen, Zaz, Cocker) i Šerbedžijin (točnije Lenkin) Ulysses teatar.
Nešto se ipak događa. Svaki treći dan Kantrida je puna, jer Kekova "Rijeka" je apsolutni hit. Karte je sve teže nabaviti, jučer sam i sam čekao u redu za "Stuttgart". Prekidaju se godišnji odmori, Riječani ostavljaju svoje žene po otocima i odlaze na utakmice. Neka taj zanos potraje i u rujnu kada Rijeka krene na posao.
Zadnjeg vikenda u kolovozu kod naših susjeda u Srbiji u isto vrijeme održavaju se dvije enigmatske manifestacije. Kao i mi (SOZAH) krajem rujna i oni imaju svoje Susrete enigmata, ovoga puta u Vranju, a tradicionalnu Enigmatsku koloniju u Somboru. Osjeti se nekakva razjedinjenost kod tamošnjih enigmata, i sam sam bio svjedok iščašenih ponašanja lani u Kikindi. Izgleda da je ova "diktatura" koju ja provodim na čelu Hrvatskog zagonetačkog saveza jedini mogući put.
Inače, ja u petak 30. moram biti u Bjelovaru (kumov sin se ženi) pa ne mogu ni u Sombor ni u Vranje. Pozivam hrvatske enigmate da odu tamo daleko po vlastitom izboru.

Синдикат Слога је рекао...

Lepo je to Pero konstatovao!!!

Zdenko је рекао...

MALIH AS-POEN!

Luka је рекао...

PENIS-MAHALO!!!

Luka је рекао...

IH, MANE SPOLA!

Luka је рекао...

AL' SPAO HIMEN!