понедељак, 24. јун 2013.

EM CE NA KVADRAT - PETI PUT!!!


Pobednik 9. kola "Izazova" odlukom blog-gazde je Miroslav Cvetković po peti put. Mislim da je teško u današnje vreme prilikom internet takmičenja ovog tipa usloviti učesnike da sastavljaju "ručno" ili pomoću toliko omrženog pomagala zvanog "mister računar". Zato postoje enigmatski skupovi gde svi imaju iste uslove. Ovo treba svakako shvatiti kao jedno lepo druženje i igranje. Sve pohvale još jednom MC koji je količinom radova doprineo uspešnosti "Izazova". Iako je on svakako ukupni pobednik ovog turnira pružićemo mu šansu da postavi zadatak za 10. kolo.

3 коментара:

Belirac је рекао...

Čestitam Miroslavu na pobjedi u "Izazovu". U četiri kola njegove su ukrštenice bile najbolje pa je zasluženo pobijedio i u cijelom serijalu.

Petu ukrštenicu ne računam jer je nije sastavio on, nego kompjuterski program. Ja nemam ništa protiv, kako ga blogogazda zove, omraženog pomagala zvanog "mister računar", niti protiv toga da enigmatske radove sastavljaju kompjuteri, ali ne vidim zašto bi se smatralo da su autori tih radova ljudi koji su programu zadali da sastavi to što je sastavio i zašto bi se oni kao autori potpisivali ispod takvih radova.

Miroslav je takav enigmata da je, naravno, mogao sastaviti pobjedniču ukrštenicu i iz svoje glave, ali nije i to je korektno napisao. Zato njegova pobjeda nije sporna ni bez te "sporne" ukrštenice.

Naprosto, kompjuterski sastavljene radove nije trebalo uzimati u plasman.

Анониман је рекао...

Belirac, ja mislim da i ti sastavljaš pomoću kompjutera.

Belirac је рекао...

Pa kad će to deseto kolo?