уторак, 28. мај 2013.

Podsetnik - XV "Enigmokolonija"


Kao što je i najavljeno ovogodišnja petnaesta po redu Enigmatska kolonija, tradicionalna manifestacija ED "Dr Đorđe Natošević", biće održana u Somboru od 21.-23. juna. 
Za smeštaj učesnicima "Kolonije" na raspolaganju su dvokrevetne sobe u prenoćištu Gerontološkog centra. Sve sobe su sa kupatilom. U sastavu prenoćišta su restoran i bar. 
Restoran se sastoji iz velike sale kapaciteta 140 mesta i male sale kapaciteta 40 mesta. Dopunski sadržaj obuhvata salu za rekreaciju u kojoj se organizuje fitnes, sala za stoni tenis i vlastiti parking prostor. 
Cena ukupnog aranžmana za vreme trajanja "Kolonije" je 2900,00 dinara (oko 27 eura). Aranžman obuhvata: 2 puna pansiona, osiguranje i boravišnu taksu. Za učesnike "Kolonije" koji će koristiti samo jedan pansion cena je 1450,00 dinara. 
Program XV "Enigmatske kolonije" objavićemo u narednom periodu. I ove godine pored takmičenja u "Naslovnjacima", super-kvizovci, rešavanju zagonetaka i "obaveznog" sastavljanja zagonetaka učesnika manifestacije, očekuje vas mnogo pozitivne energije i nezaboravnog druženja. 
U okviru "Kolonije" biće dodeljene nagrade najuspešnijim učesnicima 2. Prvenstva Srbije u enigmatici, koje organizuje EK "Piramida" iz Novog Sada. Koorganizator ovogodišnje manifestacije za područje Hrvatske je Zagonetački klub "Zakos" iz Osijeka (info Josip Dubrović). 
Obavezna poseta "Restorančiću" i izlet do Apatina ili Bezdana su takođe deo aktivnosti koji vas očekuju tokom "Kolonije".

6 коментара:

ENIGMOTEKA је рекао...

Za sada su svoje učešće potvrdili i najavili:

1. Željko Dimović
2. Mira Rančić
3. Mirko Rančić
4. Žarko Pintarić
5. Milutin Tepšić
6. Milutin Mrdak
7. Dušan Janjić
8. Danilo Sekulić
9. Marko Bulić
10. Slađana Marković
11. Blaženka Kljajić
12. Srđan Mihailović
13. Slavko Bovan
14. Zlatan Pupezin
15. Jovan Nedić
16. Anica Milošev
17. Ljubiša Banović
18. Dragan Ristić
19. Miroslav Lazarević
20. Nikola Petkovski
21. Dragan Radosavljević
22. Marko Radosavljević
23. Mile Janković
24. Ivan Rudić

Анониман је рекао...

A stiže li predsednik ESS?

Анониман је рекао...

Sakrio se u misju rupu.

Belirac је рекао...

Istog vikenda kad će se u Somboru dešavati Enigmatska kolonija, u Međimurju će biti kvizovkaški Memorijal Zvonimir Jurković, što znači da na koloniji neće biti (skoro) nikoga iz Hrvatske.

Синдикат Слога је рекао...

Штета.
Увек неки "изговори" колега из Хрватске.

Анониман је рекао...

A TA NEKIMA POETSKA GENIJALNOST!