недеља, 12. август 2012.

ЈЕДИНО ЗЛАТО ЗА СРБИЈУ НА ОИ 2012.


7 коментара:

ENIGMOTEKA је рекао...

U čast Milice Mandić, koja je osvojila zlatnu medalju u tekvondou na Olimpijskim igrama u Londonu, forum "Enigma kafe" organizuje nagradni konkurs u sastavljanju ukrštenice.

Zadatak takmičara je da sastave što bolju ukrštenicu 6x6, pri čemu se tematski pojmovi MILICA i MANDIĆ moraju ukrštati na nekoj od pozicija. Sudija takmičenja biće domaćin foruma, Zoran Radisavljević, a prilikom ocenjivanja posmatraće se uobičajeni kriterijumi: ispravnost i lepota reči, broj crnih polja, broj suglasničkih i samoglasničkih skupina. Dakle, može se dogoditi da pobedi i neki rad koji ima crnih polja.

Radovi se primaju do nedelje, 19. avgusta, u podne, na mejl zoradis@eunet.rs. Svaki sastavljač može da prijavi maksimalno pet radova. Rezultati konkursa će biti saopšteni na Susretima enigmata Srbije u Kikindi, a tri najbolja autora dobiće lepe nagrade.

Анониман је рекао...

MILICA MANDIĆ - TEKVONDO

Čestitke na osvojenoj medalji. Konac delo krasi!

Nikola Petkovski

Slavko је рекао...

Kompletirani su zadaci za logička takmičenja za Susrete enigmata u Kikindi (sudoku u petak u 16, i logčke zagonetke, subota u 15). Autor dva kompleta zadataka jeste Kikinđanin Čedomir Milanović.

Slavko је рекао...

Deset dana do ONOGA ŠTO SVI ČEKAMO. Dosta je bilo olimpijskih igara, red je da se održi i nešto značajnije (hehehehehehehe)

Анониман је рекао...

CIMNI MLADIĆA

Slavko је рекао...

Od danas preko glavne ulice na glavnom trgu glavni transparent koji najvljuje glavnu manifestaciju u gradu. Piše:
12. SUSRETI ENIGMATA SRBIJE
Dikinka, 24-26.08.
(nacrtan i rebus dobrodošlice)

Анониман је рекао...

I've been browsing online more than 2 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It's pretty worth
enough for me. Personally, if all web owners and bloggers made good content as you did, the net will be
much more useful than ever before.

Also visit my homepage; best cellulite treatment