субота, 4. новембар 2017.
IDEMO U SREM (2)
Pošto sam od većine članova Predsedništva ESS dobio odgovor da se slažu sa dopisom vezanim za mesto i vreme održavanja 18. SES, evo da malo prenesem moje utiske iz Sremske Mitrovice.
Kao što sam već rekao u gradu na Savi me je ugostio gospodin Zlatko Zrilić, direktor marketinga "Sremskih novina", s kojim sam prvo posetio Dom učenika srednjih škola i uverio se da je odličan i da ispunjava sve uslove za održavanje naših susreta. Dom je od centra grada udaljen oko 20 minuta hoda. Sa ekonomom Doma učenika utvrdili smo vreme održavanja SES, a to je 24-26. avgust 2018. godine. Smeštaj će biti u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Svaka soba ima kupatilo, peškire i osnovna sredstva za higijenu. Dom poseduje internet i dve manje sale koje su jedna naspram druge i pogodne su za naša takmičenja. Ishrana u restoranu je na principu samoposluživanja, doručak (švedski sto), ručak i večera kuvana jela.
Cena pansiona je 2.000,00 dinara (moram samo proveriti da li je u ceni boravišna taksa).
Dogovorili smo se da Dom učenika obezbedi koktel dobrodošlice. Ugovor potpisuje ESS, s tim što se ovde ne uslovljava uplata avansa, nego će svako svoje obaveze izmiriti prilikom dolaska.
Medijski pokrovitelj manifestacije biće "Sremske novine". U kasnijem obilasku grada sa gospodinom Zrilićem i prijatom razgovoru u dva lepa lokala dogovorili smo okvirni plan aktivnosti oko SES, gde će nam on pružiti maksimalnu pomoć. Poklonio sam mu i primerak "Almanaha" koji mu se veoma dopao.
Пријавите се на:
Објављивање коментара (Atom)
2 коментара:
Očekujem od svih kolega da se aktivno uključe u samu organizaciju i da daju određene predloge.
Pogotovo se to odnosi na Jovu Vukovića i Vladu Šarića, koji će biti "motor" u pogledu tehničke organizacije i pronalaženja sponzora za nagrade.
Do kraja meseca poslaću dopise gradonačelniku SM i Turističkoj organizaciji.
U razgovoru sa gospodinom Zrilićem konstatovali smo da će največi problem biti pronalaženje sponzora za štampanje majica, ukoliko nam opština ne izađe u susret.
Постави коментар