понедељак, 8. октобар 2018.

NOVO (STARO) RUKOVODSTVO

U subotu je u klupskim prostorijma, pored proslave jubileja, održana i Izborna skupština somborskog Enigmatskog društva "Dr Đorđe Natošević".

Jednoglasnom odlukom članova ED dosadašnjem predsedniku je ponovo ukazano poverenje, tako da će on i narednih 5 godina biti na čelu društva (šesti mandat). Sekretar ostaje Mirko Rančić, a u Predsedništvo su izabrani Mira Rančić i Vladimir Dragić. 

11 коментара:

R.Jovicic је рекао...

Srdačna enigmatska čestitka, povodom tridesetogodišnjeg postojanja i rada.
Želimo vam i dalje uspešan rad i uspeh u radu a svim članovima dobro zdravlje. Ja lično nisam mogao da dodjem, zbog svakodnevnogodlaska na terapiju kolena. Pozdrav...
Udruženje enigmata "Vuk Karadžić"

ENIGMOTEKA је рекао...

Hvala Radojice!

N. Petkovski је рекао...

Citiram ranije objavljeno:

Pozivnice će sutra biti upućene članovima, prijateljima i sponzorima "Natoševića".
29. септембар 2018. 19:34


Ja sam član "Natoševića" - članska karta br. 39 od 05.06.2009, ali mi ni do danas (14 oktobar) nije stigla nikakva pozivnica. Slučajno ili namerno? Verovatno ću je dobiti za sledeći jubilej.

Анониман је рекао...

Nisi platio članarinu.

Анониман је рекао...

Nisi trebao za kvorum.

ENIGMOTEKA је рекао...

Nikola svi članovi i prijatelji kluba su dobili pozivnice mejlom.

N. Petkovski је рекао...

E, pa bivši i sadašnji predsedniče, ja kao prijatelj kluba takvu pozivnicu NISAM DOBIO. Da si je poslao SIGURNO bi stigla na moju meil adresu, koju ti vrlo dobro znaš i koja dugi niz godina nije promenjena. Da si je poslao ja bih ti zahvalio i na tvoju meil adresu i na tvoj blog i odgovorio bih čestitkom za jubilej tvog i mog "Natoševića".

Kad sam malo gore napisao da ću je verovatno dobiti za sledeći jubilej, mislio sam na moj jubilej kad 05.06.2019 navršavam 10 godina članstva u "Natoševiću" i kad ću verovatno dobiti neku povelju od tebe ili predsedništva "Natoševića" za taj jubilej.

A onaj kukavički anonimni Ništavilo Nikogović (N. N.) koji se stidi svog kaljavog imena i obraza, neka nauči da članarinu plaćaju REDOVNI ČLANOVI, i da ja kao prijatelj "Natoševića" ne mogu učestvovati u nekakvom kvorumu i odlučivanju u donošenju ikakvih odluka. Ako se ja časno imenom i prezimenom javljam komentarom na tvoj blog, onda neka mi odgovori neko (ako ima potrebe da odgovori) takođe časno imenom i prezimenom. Takvog ću poštovati, anonimaca i provokatora se gnušam i da su mi predamnom, ja bih im pljunuo u lice. Kad imaju petlju da se jave, neka imaju petlju i da se potpišu. Ali to je naučna fantastika.

Анониман је рекао...

Makedonac tupljenje je na drugom mestu!

N. Petkovski је рекао...

Ej, cmizdravko kukavni! Potpuno si u pravu. Naime, ucviljeni komentari - "Nisi platio članarinu", pa onda "Nisi trebao za kvorum", a posebno "Nikola svi članovi i prijatelji kluba su dobili pozivnice mejlom" su zaista TUPLJENJE. A svi ti komentari su objavljeni NA OVOM MESTU. Ti si izgleda negde zalutao, pa ne možeš da se orijentišeš. A to je od straha, zato ne smeš ni da se potpišeš, ""junačino""!

Анониман је рекао...

Северномакедонац (пре ће бити да си Бугарин, јер Македонци не постоје), пуши курац, и бегај код Тупаџије, овде се немој јављати па те нико неће ни спомињати.

Ципрас.

N. Petkovski је рекао...

Bolesna praznoglava kanto! Makedonci su Biblijski narod i postojimo od mnogo ranije nego što se rodila tvoja nacija, a takođe i bugarska nacija. A Bugarska je tebi bliže nego meni, pa proveri si svoju nacionalnost. Ako misliš da si me uvredio time što kažeš "severnomakedonac", zeznuo si se, time si najpre uvredio gazdu ovog bloga koji je makedonskog porekla, a za to ti sledi isključenje iz enigmatskog kluba gde članuješ i iz ESS. Pitaj Željka Dimovića. Ja sam nepušač, pa neću moći da ti udovoljim želju da ti budem drug u pušenju, ostaje ti da pušiš sam. A zašto me upućuješ samo na blog Tupadžije, ja se javljam na svim blogovima - i kod Mileta Jankoviča i kod Baneta Nikića i kod Zorana Radisavljevića i kod Jovana Novakovića i kod Adnana Spahića i kod Nedjeljka Nedića i kod Miroslava Cvetkoviča i kod Mandraka i kod Slavka Bovana i svuda se HRABRO POTPISUJEM imenom i prezimenom i NIKAD nisam rekao nekom kukavnom anonimcu "Begaj kod Žece".

Potpisuješ se kao "Cipras". Onda treba da znaš da i ako se usvoji Dogovor između Makedonije i makedonskog južnog suseda, prema tom Dogovoru narod ostaje Makedonci, jezik ostaje makedonski, identitet ostaje makedonski, državljanstvo ostaje "makedonsko", pridev ostaje "makedonski", menjaće se samo ime države - Severna Makedonija. Ali, šta se ti razumeš u ovo, žalosno za zemlju gde živiš i žalosno za naciju kojoj pripadaš, jer si živi sram za njih. Da si Makedonac, odavno bi te proterali iz Makedonije, jer takve kreature mi Makedonci ne trpimo.

I na kraju praznoglava kanto - koji si ti faktor da mi odgovaraš kad tebe nisam pomenuo? Ja sam pisao Željku Dimoviću koji se takođe hrabro potpisuje imenom i prezimenom i samo on može da mi odgovori zašto nisam dobio pozivnicu. Jesi li ti njegova sekretarica?

I anonimci, prljave kukavice, nemojte više da blatite Žecin blog, ako imate petlju, pišite mi na meil adresu petkovskinikola@gmail.com pa da vas ja naučim pameti.