понедељак, 25. јун 2018.

JOŠ JEDAN PREDLOG

Krsta Ivanov šalje svoj predlog za logo 18. Susreta enigmata Srbije.

6 коментара:

Svetlana је рекао...

Po meni je ovaj, do koga ste zajedničkim snagama došli, perfektan i odgovarajući za Sremsku Mitrovicu. Zoranov možete iskoristiti sledeće godine, sa devetkom umesto osmice.

mihajlo је рекао...

ako ostane ovaj predlog možda bi bilo lepše da natpis SREMSKA MITROVICA i datum prate kružnicu paralelno i budu isti font sa gornjim

mihajlo

mihajlo је рекао...

i jednaki kvadrati na tvrđi ...

Анониман је рекао...

Ovaj Krletov je prost, jednostavan, jednobojan, jednofontni... i - najbolji! Šta ga komplikujemo kada to traje tri dana i onda se zaboravi.
Nikola ČD

Unknown је рекао...

Slažem se sa Mihajlom u vezi sa natpisom, s tim što bih ja dodao još dva crna polja na tvrđavi, u gornjem desnom delu i donjem levom.
To znači da je "Izazov" za Krstin predlog.
Javno i transparentno.

Miroslav Cvetković је рекао...

Krle je stara škola, pa mu neće biti lako da ispuni sve navedene "muzičke želje". Koliko vidim, logo je rađen starinski - tušem i letrasetom na papiru. Da di se izvršile (opravdane) promene, morao bi moj zemljak da nacrta sve ponovo.
Meni najviše smeta previše praznog prostora sa leve i desne strane tvrđave. To ovaj štit (logo) čini nekako zdepastim.
Druga stvar (koja mi je smetala i kod Baneta, ali nisam hteo previše da zakeram) je činjenica da je ovo samo deo grba Sremske Mitrovice. Ili treba sve elemente grba zadržati ili ih sve zaboraviti i opredeliti se za "neutralno" rešenje.
Moje mišljenje (javno i transparentno) je da "neutralan" logo Zorana Milunovića "beži" ostalim predlozima za TRI KLASE (najmanje).