уторак, 7. јул 2015.

PRIPREME ZA SES U VALJEVU

Aco Janković, Milosav Marjanović, Dragica i Voja Dodevski, 
Veroljub Babić i Bogosav Jevtović 

Od Voje Dodevskog stiglo je sledeće obaveštenje:

Danas je delegacija ESS (A. Janković, V. Dodevski, M. Marjanović) posetila hotel "Narcis", Turističku organizaciju Valjevo i Narodni muzej u Valjevu. Obavljeni su prvi razgovori o uključivanju ovih ustanova u pripreme 15. "Susreta enigmata Srbije", koji će se održati od 02. do 04. oktobra u Valjevu. 

Hotel "Narcis" koji se nalazi u strogom centru Valjeva nudi: dvokrevetne sobe po ceni 2.880.00 dinara za pun pansion ( 2.800.00 + 80.00 za boravišnu taksu ) i jednokrevetne sobe 3.480.00 za pun pansion. 
Hotel poseduje optimalne sale za takmičenja i druge aktivnosti i salu za druženje uz večeru i muziku.
Sa TO Valjevo su uspostavljeni kontakti i postignuti načelni dogovori za uključivanje u SES. 
Direktor Narodnog muzeja, g-din Vladimir Krivošejev je sa zadovoljstvom prihvatio molbu (ponudu) da se muzej uključi u organizaciju i realizaciju Susreta i dao konkretne predloge... 

Posle poseta i razgovora, delegaciji su se pridružili g-đa Dragica Dodevski i Veroljub Babić, članovi ESS, i gost Jevtović Bogosav, kragujevčanin, rodom iz Jrčmara (Divčibara). V. Babić je preuzeo obavezu da izradi olovke za Susrete, a V. Dodevski da uradi bedževe. 
Posle dogovora i drugih konkretnih zaduženja za 15. SES nastavljeno je druženje u Valjevu... 

9 коментара:

ENIGMOTEKA је рекао...

Članovi ED "Natošević" i EK "Piramida" planiraju zajednički odlazak u Valjevo!

ENIGMOTEKA је рекао...

Ne znam zašto u organizaciju nije "uključen" Dragan Gane Radosavljević koji je zajedno sa Veliborom Marjanovićem organizovao dosta enigmatskih okupljanja u Valjevu???

Voja је рекао...

Dragan Radosavljevic je i te kako ukljucen u organizacuju Susreta, ali danas je bio opravdano odsutan, a to je vec najavio. U nedelju smo imali sastanak uzeg rukovodstva EK "Valjevo" na kome je bio i Dragan i tada je izneo mnogo konstruktivnih predloga, koje smo naravno prihvatili i danas prezentovali na sastanku sa Predsednikom ESS. U pripremi Susreta je ukljucen i sin Dragana Radosavljevica, Marko, koji ima svoje vidjenje nekih takmicenja, a koje smo uvrstili u Susrete.

Voja је рекао...

Obavestenje koje je objavljeno na ovom blogu je poslato kao zakljucak delegacije ESS, a ne kao moje obavestenje, a dozvolu za objavljivanje sam dobio od Predsednika ESS, jer on ovih dana nije u mogucnosti da to uradi.

Žeca је рекао...

E to me raduje.

Анониман је рекао...

Biće to zanimljivi Susreti...kad se pojave svi ljigavci koji se junače po blogovima!!!

Анониман је рекао...

Glavni Zatupljivač i njegova svita.
J.J.

Slavko Bovan је рекао...

Željko, želim ti prijatan odmor!

Žeca је рекао...

Hvala ti Bovane.
Verujem da je od srca?!