понедељак, 31. март 2014.

NAJAVA ENIGMOKOLONIJE (2)


Kao što je i najavljeno ovogodišnja šesnesta po redu Enigmatska kolonija, tradicionalna manifestacija ED "Dr Đorđe Natošević", biće održana u Somboru od 13 -15. juna. 
Za smeštaj učesnicima "Kolonije" na raspolaganju su dvokrevetne sobe u prenoćištu Gerontološkog centra. Sve sobe su sa kupatilom. U sastavu prenoćišta su restoran i bar. Restoran se sastoji iz velike sale kapaciteta 140 mesta i male sale kapaciteta 40 mesta.  
Cena ukupnog aranžmana za vreme trajanja "Kolonije" je 3.500,00 dinara (oko 30 eura). Aranžman obuhvata: 2 puna pansiona, osiguranje i boravišnu taksu. Za učesnike "Kolonije" koji će koristiti samo jedan pansion cena je 1750,00 dinara. 

Program XVI "Enigmatske kolonije" objavićemo u narednom periodu. 
I ove godine pored takmičenja u "Naslovnjacima", super-kvizovci, rešavanju zagonetaka i "obaveznog" sastavljanja zagonetaka učesnika manifestacije, očekuje vas mnogo pozitivne energije i nezaboravnog druženja. 
U okviru "Kolonije" biće dodeljene nagrade najuspešnijim učesnicima 3. Prvenstva Srbije u enigmatici, koje organizuje EK "Piramida" iz Novog Sada. 
Obavezna poseta "Restorančiću" i izlet do Apatina, Bezdana ili nekog somborskog salaša su takođe deo aktivnosti koji vas očekuju tokom "Kolonije".

7 коментара:

IlijaO је рекао...

Ako nije problem,bilježim se sa štovanjem!

Синдикат Слога је рекао...

Kakav problem Ilija :)
Bilo bi nam drago da učestvuješ.

IlijaO је рекао...

13.06.Kirvaj iliti seoski crkveni god u Otoku(mom gradu).Netko će morati otrpjeti!Al-tamo sam!

Миле Јанковић је рекао...

2. Mile Janković

Анониман је рекао...

Stižem i ja.
3. J.J.

Синдикат Слога је рекао...

Aprilili :)

IlijaO је рекао...

PALILI ILIRI(+I)