недеља, 26. јун 2022.

SOMBORSKE NOVINE

9 коментара:

Quizmaster је рекао...

Iskreno - imam i mnogo većih uspeha nego te titule sa SES, koje predstavljaju samo jedan manji segment u ukupnim enigmatskim zbivanjima.

Ako neko hoće da objektivno sagleda ko je numero uno u srpskoj enigmatici, treba da pogleda kvalitet mojih radova u časopisima, knjige koje objavljujem, takmičenja koja organizujem i naravno, brojna domaća i međunarodna takmičenja na kojima beležim pobede i teško dostižne rekorde. I onda će, ako je iole pošten, reći - Zoki, najbolji si. Činjenice sve govore i njih nije teško proveriti.

A ako nema ni mrvu poštenja, onda takvom tipu preostaje samo da se "šali", preciznije rečeno da provocira kolegu koji je znatno uspešniji od njega. I da živi u zabludi kako je i on najbolji u svojoj branši, kao što su bili svi iz njegove familije. To možda dok je živeo u Bosni, a u Srbiji od njega nisam bolji samo ja, nego je i Miroslav Cvetković oduvek bio produktivniji, kvalitetniji i uspešniji enigmata.

Анониман је рекао...

Nije bolest sve što boli

Анониман је рекао...

Ima čovek unuka i umesto da se više posveti njemu, piše neke gluposti po internetu. Zaista bolesno.

Анониман је рекао...

Ali jedan bolesnik uopšte nema unuka

Анониман је рекао...

Još jedna od divnih šala prvonavedenog bolesnika.

Slavko Bovan је рекао...

Pozdravljam anonimne paćenike.
Vrlo je lijepo od njih što se brinu o zdravlju kolega. Za pohvalu je to. Treba voditi računa o mentalnom zdravlju. Hvala na pitanju, dobro sam, uvijek sam bio dobro, a i vama želim da ubrzo ozdravite.

U konkretnom slučaju (da li vrijedi objašnjavati ono što je očito?!), ono "Numero uno" se odnosilo na članove EKK (šest komada koji su bili na slici), a kada je riječ o drugom tekstu (Eroteka) o knjizi Milana Bovana, da li ste ikada čuli za stilsku figuru hiperbolu?! Kao što kazah, dobrog sam mentalnog zdravlja, pa je jasno da (naravno) ne mislim da su Bovani najbolji u svemu i svačemu. Aman, ljudi! Zna se ko je najbolji enigmata u Univerzumu i to ne sporim. Jedino što sporim jeste to da mi neko uskraćuje pravo da se šalim na svoj račun i na račun onih KOJI ŠALU SHVATAJU. Za one koji su mrgudi cijelog života i koji nemaju osjećaj za šalu, nimalo me nije briga.

Željko toleriše I PODSTIČE anonimne mudrace (možda ponešto i sam napiše) i neka mu. Anomimni paćenici (neki su vrlo prepoznatljivi) neka i dalje ostanu paćenici, ali ne bi trebalo da se (anonimno) miješaju u odnos ZR i mene. Mi sasvim dobro funkcionišemo. To što on ne razumije da mi on nije 24 sata dnevno na pameti, to jeste problem, ali njegov. Vas se to ne tiče. A ne tiče vas se ni to što mu ne odgovaram istom mjerom.

SVE SVOJE KOMENTARE NA SVAKOM MJESTU POTPISUJEM IMENOM I PREZIMENOM.

Анониман је рекао...

HAhhaha, neko je malo nervozan... Nešto slabo deluje ta terapija, dajte mu nešto jače.

Анониман је рекао...

Baš me zanima koje će mjesto Psiho osvojiti na SOZAH-u ako pobjednici Wimbledona smeju da nastupe na tako malom turniru.

Quizmaster је рекао...

Za razliku od onog ko je patentirao taj metod "šaljenja" po enigmatskim blogovima (zakuva nešto anonimno, pa onda preklinje: nemojte ljudi, ko boga vas molim da se potpišete), ja nemam toliko vremena da dežuram po internetu. Neretko po više nedelja ništa ne objavim na svom blogu niti pogledam šta drugi pišu. Ko zna kakve su sve "šale" pojedinci pričali o meni, a da to ni ne znam.

Ali, znam i ja neke zanimljive šale, kao na primer kad je jedan mladi enigmata, sav smeran, skroman i čedan, pozvao telefonom urednicu "Eureke". A jako je bio zanimljiv taj razgovor i dobro oslikava karakter tog čoveka, koji je i onda bio zloban i zavidan prema ljudima uspešnijim od njega. Pošto dotični često kaže da se voli šaliti na svoj račun, sigurno je već prepričao tu anegdotu svojoj supruzi, a pričaće i svom unuku kad malo odraste.

Iako me pojedinci povremeno nastoje provocirati, na to više ne nasedam. Uglavnom ignorišem te budalaštine, a ako nešto i prokomentarišem to uradim uz podsmeh, mada nije baš lepo smejati se ljudima koji imaju neke mentalne poremećaje 😊. No, ko zna, možda će im u budućnosti dosaditi da me gnjave, a možda će biti i malo oprezniji u tome što pišu, pa će prestati s tim "ofanzivama" protiv mene.