субота, 4. септембар 2021.

SEDNICA PREDSEDNIŠTVA

 

Skupštini je prethodila sednica Predsedništva ESS, koja je održana u petak 27. avgusta sa početkom u 18:30 h u Apart hotelu "Kopaonik", uz prethodnu saglasnost svih prisutnih članova. Da se podsetimo da su sednice održavane na svim prethodnim susretima enigmata tokom poslednjeg mandata rukovodstva. Predsedniku je dozvoljeno da sazove sednicu ukoliko se utvrdi da postoji dovoljan broj članova Predsedništva, kako bi odluke bile verodostojne. Tako je bilo u Subotici i Sremskoj Mitrovici, doduše tamo su prekidane pošto je jedan te isti član vređao kolege, dok su sednice u Vrnjačkoj Banji i na Kopaoniku bile konstruktivne, pošto dotični nije bio prisutan.

Na ovoj sednici jedina tačka dnevnog reda bila je priprema Izborne skupštine, kojoj je prethodila detaljna analiza i pregled kompletne dokumentacije. Ustanovljen je tok skupštine i lista kandidata za nosioce funkcija rukovodstva u narednom mandatu.

6 коментара:

ENIGMOTEKA је рекао...

Gde su izvodi, nije dao izvode, lopov, nije platio članarinu, gde su izvodi, ne mogu njegovi da glasaju, neka da papir, izvodiiii...

Ako je neko i posumnjao u laži uzurpatora ESS ja mu ne zameram. Svi izvodi su bili dostupni članovima Predsedništva, kao i pojašnjenje za koje su neki već znali.

"Natošević" je prijavio 25 svojih članova za članstvo u ESS i pri tome trebao izmiriti 12500 dinara. To je učinjeno na sledeći način: 7500 din preko računa dok je 5000 dinara uplaćeno u "kasu" u gotovini.

Gotovinu za članarinu mi je dao i Miroslav Lazarević, 7000 din za 14 članova, na sednici ESS održanoj u februaru u Mažestiku, pred prisutnim svedocima (Janković, Banović i Perić).

Ne vidim problem pošto smo to i pre radili, jer je kao što znate keš sa računa teško podići.

Naravno da je sve ovo, kao i provizija za ESS od saradnje sa "Blic enigmatikom" prikazana papirološki. Ali nekima ni to nije dovoljno nego tupe po svome.

Prilikom primopredaje dužnosti uredno sam novoizabranom predsedniku predao kompletnu, KOMPLETIRANU dokumentaciju, a preostali novac iz "kase" uredno uplatio na račun saveza.

Nadam se da novoizabrano rukovodstvo neće imati ovakvih zajebancija od strane huškača i rušitelja krovne organizacije srpskih enigmata.

Анониман је рекао...

Ide l` Mile Lajkovačkom prugom, zna li se šta?
Jovo

Анониман је рекао...

Citat: Ne vidim problem pošto smo to i pre radili, jer je kao što znate keš sa računa teško podići.


Pa zašto si onda keš iz kase uplatio na račun Saveza?
Zašto keš nisi dao Šarić, kada kažeš da je keš teško podići?


Neutralni posmatrač.

ENIGMOTEKA је рекао...

Dok je ovakvih Jova i neutralnih posmatrača neće se nikad normalizovati odnosi u ESS!

ENIGMOTEKA је рекао...

Video čovek kako sam lažno isprozivan na pravdi Boga pa neće da mu se ponovi isti scenario.

ENIGMOTEKA је рекао...

Jovo ili se porpiši ili nemoj više komentarisati na ovom blogu, pošto pojedina gospoda misli da sam to JA!