петак, 15. јун 2018.

IDEMO U SREM (3)


U današnjem telefonskom razgovoru sa ekonomom Doma učenika u Sremskoj Mitrovici potvrdio sam vreme održavanja 18. Susreta enigmata Srbije, a to je 24-26. avgust 2018. godine. 
Smeštaj će biti u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Svaka soba ima kupatilo, peškire i osnovna sredstva za higijenu. Dom poseduje internet i dve manje sale koje su jedna naspram druge i pogodne su za naša takmičenja. Ishrana u restoranu je na principu samoposluživanja, doručak (švedski sto), ručak i večera kuvana jela. 

Cena jednog pansiona je 2.050,00 dinara (u ceni je boravišna taksa). Dogovorili smo se da Dom učenika obezbedi koktel dobrodošlice. Ugovor potpisuje ESS, s tim što se ne uslovljava uplata avansa, nego će svako svoje obaveze izmiriti prilikom dolaska.

Molim sve koleginice i kolege, koji su zainteresovani za učešće na ovogodišnjoj manifestaciji, da prijave svoje učešće najkasnije do 01. avgusta putem mejla: enigmatskisavezsrbije@gmail.com ili putem telefona: 069 554 0370, zbog blagovremene rezervacije smeštajnih kapaciteta.

Pošto je nalaženje sponzora za štampanje majica pod velikim znakom pitanja, najverovatnije će kao i prošle godine svaki učesnik snositi troškove za štampanje svoje majice, uplatom na tekući račun ESS (naravno oni koji to žele).

Predsednik ESS
Željko Dimović

2 коментара:

Живадин ЈОВАНОВИЋ је рекао...

Није наведено да је цена пансиона од 2.050 динара за дан. Претпостављам да је тако.
Поздрав за све.

ENIGMOTEKA је рекао...

Tako je Živadine. Ko bude boravio sva tri dana plaća 4.100,00 dinara.