субота, 5. октобар 2013.

2. PRVENSTVO SRBIJE U ENIGMATICI 2013. GODINE


Rezultate sa 2. Prvenstva u enigmatici 2013. godine u organizaciji EK "Piramida" iz Novog Sada možete pogledati ovde.

9 коментара:

Milan је рекао...

Kada će ESS organizovati ovako nešto?

Анониман је рекао...

Kada bude imao čvrste garancije da će na konkursima učestvovati ZAISTA enigmatičari, a ne MAŠINE - ROBOTI. Samo tako će nagrade - pare dobiti ČOVEK, a ne ANDROID.

Pitam ja tebe: KOME idu one vaše pare za nagrade, živim ljudima (mozgovima) ili mrtvim dušama (elektronici)?

J. J.

Miroslav Cvetković је рекао...

@Neki kao J.J.:
Pitam ja tebe: KOME idu one vaše pare za nagrade, živim ljudima (mozgovima) ili mrtvim dušama (elektronici)?

Pitam se koliki IQ ima navodni J.J. da nešto ovako glupo pita?
Kad nekad u životu provedeš pet-šest godina praveći bazu pojmova sa kojom ćeš kasnije, uz pomoć računara sastavljati ukrštenice ili šta drugo, kad uložiš nešto ili nešto više novca u program, normalno je (bar kod inteligentnih ljudi) da ti se to i vrati. Dakle, pametnjakoviću, novac dobija čovek koji ga je poštenim radom zaradio. Ali, sumnjam da neko iz XIX veka to može shvatiti.

ENIGMOTEKA је рекао...

Jelena Janković opet anonimno komentariše!!!

Анониман је рекао...

Nije mi jasno što se "em ce na kvadrat" javlja, kad nije učestvovao na prvenstvu i njegova MAŠINA nije osvojila nikakvu nagradu, niti novac. To što si burazeru instalirao program i on ti sada vraća pare se odnosi na redovnu (hiper)produkciju stvaranja i objavljivanja radova u novinama, časopisima i sl. i zaradu od toga, kao što radi Mile Janković. Ovde se radi o PRVENSTVU, dakle TAKMIČENJU u stvaranju enigmatike. Ovde se NE SME raditi pomoću mašina, kompjutera, programa, ovde MORA da radi samo MOZAK i sposobnost enigmate da stvori ŽIV kvalitet, a ne da elektronika robotizuje čoveka. Pretvorili ste se u robote, androide, živi mozak vam je ispario, glave su vam pune čipova i lampica koje tvore mrtav proizvod - veštačku enigmatiku. O tome ja govorim. I budi siguran "em ce" da je moj IQ živa i prirodna materija i da nije ništa manji od tvog. Nije moje pitanje glupo, već, da prostiš, tvoj je odgovor glup, ali da li je on produkt živog mozga ili mašine?

Миле Јанковић је рекао...

Anonimni, zašto se ne potpišeš? Čega se plašiš? Mada mislim da znam ko si.

Miroslav Cvetković је рекао...

Ja znam ko je J.J.
A znam i da mi svakako nije "burazer" kako me nazva - ja, srećom, nemam takve "burazere", a nisam ni na tom intelektualnom "nivou" da ljude oslovljavam tako.
A kad smo već kod učestvovanja ili neučestvovanja u ovakvim takmičenjima (još jednom svaka čast organizatoru i učesnicima), uvek sam ZA kad imam vremena, a vidim da je učestvovao i sekretar junačkog ESS.
O skrivanju iza lažnih inicijala i o pametovanju iz mišje rupe: onaj ko to radi ili je kukavica ili se stidi svoga imena, ili... Ma, imam preča posla.

Синдикат Слога је рекао...

Daj obelodanite ko je, kada obojica znate!

Анониман је рекао...

J.J .= Mladen Marković