недеља, 4. јун 2017.

SEDAMNAESTI SUSRET (10)


Proglašenjem najuspešnijih, podelom nagrada i poklona danas je u Somboru završena 17. “Enigmatska kolonija”, tradicionalna manifestacija koja je i ove godine opravdala očekivanja učesnika.

Na ovogodišnjoj, 17. “Enigmokoloniji”, održan je 2. Memorijal četiri M". Tako smo se kroz zanimljive turnire podsetili istaknutih članova ED "Dr Đorđe Natošević" koji više nisu sa nama (a svima im prezime počinje na slovo M - Radislav Marinković, Tomislav Munišić, Stevan Miljević, Milan Milin). 

Nakon interesantnih takmičenja prvo mesto zauzeo je novosadski enigmata Zoran Radisavljević, ovoga puta apsolutnom dominacijom, pošto je pobedio u svim disciplinama.

Zahvaljujem se svim učesnicima, koji su doprineli uspešnosti manifestacije, kao i sponzorima ovogodišnje “Enigmatske kolonije, kolegama Miletu Jankoviću i Ivanu Rudiću, koji su nam obezbedili besplatan smeštaj i boravak na koloniji. 
Mislim da svi gosti nose lepe uspomene i da niko nije otišao praznog srca. Sve u svemu, bilo je to još jedno nezaboravno druženje u tem Somboru!

6 коментара:

ENIGMOTEKA је рекао...

Ovih dana slede detaljni izveštaji i fotografije.

Quizmaster је рекао...

Hvala Somborcima na izuzetnom gostoprimstvu i još jednom sjajnom druženju enigmata, protkanom humorom, smehom i anegdotama. Takođe hvala Miletu Jankoviću i Ivanu Rudiću iz EK "Piramida", koji su donirali značajna novčana sredstva i pomogli da ova tradicionalna manifestacija bude održana.

Što se tiče mojih rezultata na takmičenju, nije bilo uopšte jednostavno kako izgleda, pošto su zbog odličnih konkurenata turnir Brojke i slova, rešavanje rebusa i kvizovka bili neizvesni do samog kraja. Možda sam jedino u sastavljanju naslovnih anagrama pobedio nešto lakše, mada sam naravno i tu morao maksimalno da se potrudim da kvalitetno obradim teme. Željko je obezbedio lepe nagrade, ja sam mu pomogao poklonivši desetak knjiga i jednu društvenu igru, pa mislim da i s te strane učesnici Enigmatske kolonije mogu da budu zadovoljni.

IlijaO је рекао...

Evo još jedne zahvale ( i pohvale ) domaćinima, zbog ukupnog pozitivnog dojma nakon ovog druženja! Pozdrav i svim drugim enigmatima koji su nazočili i koji su ova tri dana učinili vrlo sadržajnim i zanimljivim u svim mogućim aspektima!

Svetlana је рекао...

Zorane, čestitam na pobedi!
Jel' si ti to od sreće zaspao za vreme slikanja sa flašom u ruci? :))))

Još jedna osoba "skoro spava", ali ne znam ko je to. Žeco, ako te ne mrzi molim te stavi imena ispod slike. Otprilike za 3/4 osoba sa slike sad već znam ko su. Polako napredujem. :)

Giša је рекао...

I ja se zahvaljujem domaćinima na izdašnom gostoprimstvu, i svim ostalim učesnicima na priređenoj atmosferi.

U svim aspektima - čista petica!

Zoranu čestitke za, što bi rekao domaćin, dominaciju... stvarno impresivno.

Nadam se ponovnom i skorom viđenju...

Анониман је рекао...

Fenomenalna atmosfera, pozitivna energija svih učesnika, humor, takmičarski i sportski duh su bili svo vreme prisutni. Zaista jedan doživljaj koji će mi ostati u najpozitivnijem mogućem sećanju ! (y)

Darko Marković