среда, 26. новембар 2014.

POTPISI PRIMLJENI

Obaveštenje svim kolegama da je aktuelni predsednik ESS primio pošiljku sa potpisima oko 35 enigmata koji su zatražili sazivanje Vanredne skupštine.
Ukoliko to ne učini u roku od 30 dana, što je u obavezi po Statutu, Vanrednu skupštinu zakazaće jedan od potpredsedika ESS.

16 коментара:

Анониман је рекао...

Sad je stvarno gotov.

Миле Јанковић је рекао...

Teško da će MŽ da sazove Vanrednu skupštinu, neće on ni doći na Vanrednu skupštinu.

Анониман је рекао...

Bilo bi zanimljivo videti spisak potpisnika.

Синдикат Слога је рекао...

Nadam se da će neko skenirati pa da objavimo. Zašto bi to bila tajna?

Анониман је рекао...

Zar ESS ima 35 članova?

Анониман је рекао...

Manite se ćoravog posla.
Pa zar vam je to glavna životna preokupacija.Ne znam šta taj Mile hoće? Ima toliko listova, ali se nije nikada setio da jedan list da ESS da ga radi sa svojim članovima, kao svoj neki doprinos. Već, samo kritikuje, priča bez veze...

Миле Јанковић је рекао...

Mani se ti ćoravog posla, i onako si ĆORAV.

Анониман је рекао...

Nije mi jasno zašto se svađate, lepo dođete na skupštinu, glasate za koga želite, i neko će da pobedi, i taj će da bude Predsednik ESS. Vrlo prosto i jasno.

Анониман је рекао...

A ko ima prava da prisustvuje na skupštinu i da glasa na nju? Samo članovi ESS? Ako je tako, onda mnogi koji ovde stalno kritikuju i pljuvaju se međusobno neće moći da dođu tamo. Lepo je anonimus primetio da Mile (glavni kritikolog i gnjavator) ne da neki svoj list da ga uređuje ESS. Pa u pitanju je novac ljudi. Svako nađe načina da ga zaradi i prigrabi - Mile i njegova elektronska mašinerija drži monopol sa jedne strane i nikako ga ne pušta, MŽ je našao drugi način da zaradi para - uplatom tuđih honorara na njegov račun čime bi mu se povećala penzija, šta je tu nejasno. Čitali smo da je glavni pajtaš Mileta - Zoradis bez posla, pa što mu ne da bar jedan list da ga Zoradis uradi, sigurno je sposoban za to, ali cvrc Milojka, pare treba tako da odu Zoradisu, a ne Miletu. Znamo i to da mu pušta sitne zagonetke, za sitnu paru. Pare su glavna fora, pare! Niko neće da ih da drugome, naravno. Nisu ni Mile ni MŽ ludi, znaju oni šta rade, ali zašto da neko drugi zarađuje, zašto ne ja! Ja, pa ja!

J.J.

Анониман је рекао...

Svaka ti čast J.J. neka si mu skresao i potpuno si u pravu!!!
Mile je najveće zlo za srpsku enigmatiku!!!

Quizmaster је рекао...
Аутор је уклонио коментар.
Quizmaster је рекао...

Gledajte vi svoja posla... To kako će ko u ovo vreme krize da ulaže svoj novac, vas se ne tiče i ne može da se upoređuje sa nečijim lopovlukom.

Osim toga, Mile Janković sada već tradicionalno organizuje Prvenstvo Srbije u enigmatici (na kome daje oko 500 evra nagrade), a uplatio je i sasvim pristojne honorare za radove koje mu šalju saradnici za rubriku "Biseri enigmatike". Mogao je sve te pare da iskoristi za sebe i porodicu, ali uradio je nešto lepo u korist srpske enigmatike. Šta ste vi u životu uradili i poklonili enigmatima, znate samo da nešto anonimno bulaznite?

Quizmaster је рекао...

Zaboravio sam da napišem - Mile je ove godine, u saradnji sa kolegom Ivanom Rudićem, organizovao i 1. Memorijal Vojislava Gložanskog, na kome je podeljeno 18.000 dinara (a samo to je više od nagrada na konkursima ESS). Oni sa boljem pamćenjem setiće se i ručka kod "Dnevnika", koji je u neka bolja vremena "Piramida" priredila za pedesetak saradnika i prijatelja, a bilo je još tih čašćavanja.

Prema tome, govoriti da je Mile Janković sebičan i da misli samo na svoj džep, i stavljati u istu ravan takvog kolegu sa Živanićem, potpuno je besmisleno i sramotno.

Анониман је рекао...

I eto pre dva dana prošlo 30 dana od primitka potpisa, pa vanredna skupština nije sazvana. I šta sad?

Imam informacije da aktualni predsednik ESS nije sazvao skupštinu, jer na blogovima nije iznet spisak svih tih 35 potpisnika, da mogu svi da vide ko se to sve potpisao.

Анониман је рекао...

Puši ga.

J.J.

Анониман је рекао...

Ti si taj što ga puši, jer (zlo)upotrebljavaš moje inicijale.
Ako si muško - spreda, a ne pozadi, stavi svoje inicijale.
Ajde da vidimo taj famozni spisak od čak 35 enigmata, pa da se sazove Vanredna skupština.

pravi J.J. (a ne onaj pušač gore)