петак, 31. октобар 2014.

PROMOCIJA NA SAJMU KNJIGA

U utorak 28. oktobra na Sajamu knjiga u Beogradu održana je promocija knjige “Ukrštanje reči u srpskoj enigmatici”. Autorima i izdavaču “Almi”, ali i svim enigmatima ukazana je velika čast time što je elitni prostor (sala "Borislav Pekić" ) i udarni termin (13.00-13.45) ustupljeni su besplatno za promociju jedne enigmatske knjige. Tako je prvi put enigmatika na Međunarodnom sajmu knjiga promovisana enigmatska knjiga. Pred oko četrdesetak učesnika o knjizi su govorili autori Miroslav Lazarević, Jovan Vuković i Miodrag Tošić, kao direktor “Alme” Dr. Đorđe Otašević, i Momir Paunović i Miroslav Živković.

Bila je ovo jedna veoma uspešna promocija značajne enigmatske knjige, a 45 minuta je bilo prekratko vreme da se sve kaže o knjizi koja na preko 550 strana obrađuje enigmatima zanimljivu temu – Kraljicu zagonetaka. Govornici su bili na visini zadatka, saznali smo niz zanimljivih činjenica, publika je uživala, a promocija je bila zanimljiva i medijima. 

6 коментара:

Анониман је рекао...

Koliko vidim, ako je to on na drugoj slici, samozvani predsednik ESS uopšte nije bio zainteresovan za promociju, sakrio se u mišju rupu u poslednjem redu. Jad i beda predsednika ESS-a, bolje i da nije bio na promociji, nego da bude u publici u "magarećoj" klupi. Njegovo mesto (predsednika ESS-a) je za glavnim stolom, pa još i da nešto kaže o knjizi, a ne u zapećku. Eto koliko cene predsednika ESS-a.

Анониман је рекао...

Hmmmmmmmmm!? Ovaj komentar je doslovca isti taj išao i na Slavkov blog TIO, ali je bio potpisan od Mileta Jankovića, a on kaže da se UVEK potpisuje. U čemu je sada stvar - ili se Mile ne potpisuje uvek, pa plasira i anonimne poruke da bi zavarao trag, ili ...?

J.J.

Миле Јанковић је рекао...

Ovo je (polu)prepisan moj komentar. Ko ga je prepisao ne znam.

Синдикат Слога је рекао...

Mile bi se sigurno potpisao. Pošto znamo da ima anonimnih "junaka", kao što si i ti J.J. nije ni čudo što je neko, ali kukavički hteo da iskaže svoje nezadovoljstvo stanjem u ESS i pri tome iskoristio Miletov komentar!

Анониман је рекао...

Malo morgen što je tako! Miletu su iščupali uši zbog nepristojnosti kod onog prvog komentara zbog onog Sero, pa je sad on to obrisao, a ostalo ponovio kobajagi ga neko imitira i kopira. Sve se vidi, sve se zna, toliko je to providno.

Анониман је рекао...

Nije ovde samo kometar prepisan.