недеља, 5. октобар 2014.

PREMETALJKA (283)


14 коментара:

Ilija Đurković је рекао...

KARINA SMIRNOF

Синдикат Слога је рекао...

Tako je Ilija!

Синдикат Слога је рекао...

Ona je inace americka pevacica ukrajinskog porekla.

Анониман је рекао...

Plesacica

Анониман је рекао...

Enigmatsko društvo "Dr Đorđe Natošević" povodom ovogodišnje "Enigmatske kolonije" šesnaeste po redu, raspisuje anagramni konkurs na zadanu temu.
Sastavite čist anagram od sledećih slova:
ŠESNAESTA ENIGMATSKA KOLONIJA
Rok za slanje anagrama je 01. jun 2014. godine. Radovi se šalju elektronski na mejl: enigmoteka@open.telekom.rs ili poštom ED "Dr Đorđe Natošević", Beogradska 12, 25000 Sombor. Broj radova nije ograničen, a tri najbolja sastava nagradićemo knjigama na 16. "Enigmokoloniji" koja se od 13.-15. juna održava u Somboru.

Rok Ban је рекао...

Rok za slanje????

N. Petkovski је рекао...

Ono gore mora da je nečija zajebancija, tim više što nije potpisana.

Konkurs je odavno bio raspisan i odavno je prošao rok za slanje. To što se Kolonija nije održala je druga stvar.

Da li možda anonimac želi da podseti domaćina da je krajnje vreme da se održi Kolonija i da se objave rezultati konkursa, jer je, evo, otad prošlo 4 meseca.

Prelistavajući već poslatu meil poštu pronašao sam da sam poslao čak dva anagrama za taj konkurs, a potpuno sam zaboravio na to. Već smo duboko zašli u oktobar i ne verujem da ima termina i mogućnosti da se ove godine Kolonija održi. A za dogodine, rano je uopšte pominjati i razmišljati.

Синдикат Слога је рекао...

Pardon plesacica!
Joj sto volim saljivdzije.
Kolonija je pomerena, ako ne bude odrzana do kraja godine, bice na prolece.
Sto se konkursa tice bice objavljeni rezultati taman na vreme, znaci pred sam pocetak Kolonije.

Анониман је рекао...

Nema rezultata nagradnog konkursa povodom 100 godina ukrštenice, a trebalo je da bude do 21. decembra (biće valjda do 21. decembra ove godine), neće da podeli novčane nagrade koje je obećao.

Mile Jankovic

Анониман је рекао...

Šta bulazniš bre Mile. Ti kao da si pao s Marsa. Naravno da je objavljen rezultat tog konkursa, samo ti ne želiš da ga vidiš pošto nisi pobednik. Prvi je bio Mladen Marković, drugi Rešad Besničanin, treći Dinko Knežević.

Zaviri na sajt ESS, pa vidi. I naravno - IZVINI SE onome kome si uputio gornji komentar, a Boga mi i ostalima koji ga posećuju jer ih truješ tvojim ponašanjem. Osim mržnje i zavisti, imaš li ti nešto čime možeš da se pohvališ?

Анониман је рекао...

Ej anonimuse prestani da seres!

Анониман је рекао...

A ti prestani da jedeš ono što ja serem!

Миле Јанковић је рекао...

Vidim da su se anonimci raspisali, pa da im odgovorim.

Za prvog anonimca (iliti "Mile Jankovic", ne Janković).
Kada se potpisuješ pod mojim imenom gledaj da tema barem bude aktuelna, pa da oni koji čitaju možda i mogu da poveruju da sam to ja pisao. Inače ja komentare pišem preko google naloga, tako da nikada ne piše "Anoniman je rekao.....

Za drugog anonimca, koji za meni nije anonimac, naime znam ko je. Taj koji bulazni možeš da budeš samo ti lično. Mile Janković je upućen u sva dešavanja u enigmatici u Srbiji, znam ko šta radi, kako radi, ko je dobio ili nije neku nagradu, šta izlazi u Srbiji, koji listovi više ne izlaze, ko se sa kim svađa, ma sve moguće i nemoguće stvari, što se za tebe ne bi moglo reći.
Za ovo što je napisano u prethodnom komentaru nemam potrebe da se nikome IZVINJAVAM kada ja to nisam ni napisao.
To da li ja nekoga "trujem svojim ponašanjem", imam "mržnju i zavist" to je samo tvoje mišljenje, za koje ne smeš da se potpišeš. Jedini koji ovde pokazuje zavist si ti. Glavno da ti imaš nečim da se pohvališ.
Vidiš za razliku od tebe ja se iza svojih komentara potpisujem.

Анониман је рекао...

Sasvim je jasno da je neko "ukrao" Miletov identitet i potpisao se njegovim imenom. Ali treba se zapitati zašto "krade" baš tvoje ime Mile. Očito je da nisi baš omiljen na blogovima, jer svi čitamo da si uvek protiv nekoga, naročito protiv predsednika ESS. Uvek si negativan u svojim komentarima, uvek se s nekim prepireš, kontriraš, teraš "mak na konac", vrlo često vređaš, provociraš, sebe i tvoju mašinu dižeš u nebesa, kao da si ti izmislio enigmatiku ... jednostavno narod te ne pamti po dobru. A i nema baš dokaza da se uvek potpišeš ispod svojih komentara. Po stilu pisanja i rečniku kojeg upotrebljavaš, baš se i ne oseti razlika između Mileta Jankovića i "Mileta Jankovića" i nekih anonimusa. A vidljiva je i tendencija da "tvoja uvek bude poslednja".

J.J.