Странице

уторак, 18. март 2014.

KAKVA IKEBANA

Koje vrste sireva prepoznajete?

18 коментара:

  1. Бели сир, ементалер, апенцелер, грујер, тилситер, едамер, маскарпоне, горгонзола, гауда, пармезан, стилтон, грана падано, фета, пекорино, брије, покфор, камембер, хаварти, рикота, моцарела...

    ОдговориИзбриши
  2. "Покфор" је производ мог "слепог" куцања - наравно, треба "рокфор".

    ОдговориИзбриши
  3. Lako je Miroslavu, on je majstor za osmosmerke! :)

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман18. март 2014. 15:39

    A gde su trapist i kačkavalj...

    ОдговориИзбриши
  5. @Rešad
    Lako je Miroslavu, on je majstor za osmosmerke! :)

    Ne, ovo sam je samo kopi-pejst sa Vikipedije :)

    ОдговориИзбриши
  6. U svakom slučaju veoma korisni pojmovi i za ukršteničare :)

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман18. март 2014. 16:01

    Miroslave kako boldiraš slova?
    Ivan

    ОдговориИзбриши
  8. Анониман18. март 2014. 17:04

    Verovatno kuca kao da šalje mejl, a onda to kopira
    (tamo je moguće podesiti i boldirati).

    ОдговориИзбриши
  9. Ispod polja za upisivanje komentara piše: Možete da koristite neke HTML oznake, na primer...
    Dakle, pre teksta koji boldirate otkucate malo slovo "b" i ogradite ga baš onakvim strelicama kakve su prikazane, a na kraju teksta koji boldirate stavljate "/b" i opet to ogradite onim strelicama (te strelice su na tastaturi dole desno ENTER zarez ili ENTER tačka). Ako želite italik onda upisujete "i" umesto "b". Pre no što pritisnete dugme "Objavi moj komentar", za svaki slučaj pritisnite "Pregledaj", pa ako je sve OK pritisnite narandžasto dugme "Objavi moj komentar".

    ОдговориИзбриши
  10. Slovo "a" između leve i desne strelice je za slanje linka, ali nisam siguran da li ta opcija uopšte radi.
    Da probam http://temi.repubblica.it/repubblicaparma-cibus-2010/2010/05/11/gli-italiani-amano-il-formaggio/

    ОдговориИзбриши
  11. Анониман18. март 2014. 23:41

    A kako se onda ubacuju linkovi?
    Dušan

    ОдговориИзбриши
  12. Između istih onakvih strelica se upiše: "a href="ovde kopirati link">ovde upisati naslovSIREVI

    ОдговориИзбриши
  13. Nije mi prošla cela linija - treba još iza "ovde upisati naslov" dopisati "/a" ograđeno onim, više puta pominjanim strelicama - kosa crta i "a" sa strelicama su zatvaranje naredbe (početak naredbe je samo "a" sa strelicama=

    ОдговориИзбриши
  14. Pošto je nemoguće napisati celu "liniju komande", a da je "pametnjaković blog" ne prepozna na pogrešan način, nacrtao sam je i nalazi se OVDE

    ОдговориИзбриши